Σεμινάριο εθελοντικής διακονίας ασθενών Μαρτίου 2019


Ημερομηνία δημοσίευσης: 2019-03-22 16:02

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιλίου κ. Αθηναγόρας, σας προσκαλεί την Κυριακή 31 Μαρτίου 2019 και ώρα  6 μ.μ.-8 μ.μ., στο σεμινάριο εθελοντικής διακονίας νοσηλευομένων ασθενών, με προσκεκλημένους ομιλητές:

α. Τον Εντιμώτατο κύριο ΝΙΚΟΛΑΟ ΚΑΡΒΟΥΝΗ, Ογκολόγο-Παθολόγο, Διοικητή 2ης Υ.Π.Ε. Πειραιώς & Νήσων Αιγαίου, τ. Διευθυντή ΕΣΥ Νοσοκομείου «ΜΕΤΑΞΑ» με θέμα:
«Εθελοντισμός σε θέματα υγείας»

β. Τον Εντιμώτατο κύριο ΝΙΚΟΛΑΟ ΔΕΓΕΡΜΕΤΖΟΓΛΟΥ, Επισμηναγό-Ιατρό Αγγειοχειρουργό, Επιμελητή της Αγγειοχειρουργικής Κλινικής του 251 Γενικού Νοσοκομείου Αεροπορίας, με θέμα:
«Καρδιοαναπνευστική Αναζωογόνηση (ΚΑΡΠΑ) και παροχή Πρώτων Βοηθειών σε διάφορες μορφές τραυματισμού».

Θα ακολουθήσει συζήτηση.

Οι συμμετέχοντες στο σεμινάριο θα έχουν την δυνατότητα να δηλώσουν συμμετοχή σε εθελοντικές ομάδες βάσει της εμπειρίας και κατάρτισής τους.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Ιερού Ναού Αγίας Αικατερίνης στο Ίλιον.

Ευχαριστούμε θερμά για την συνεργασία στο τρέχον σεμινάριο, τον Ελλογιμώτατο Καθηγητή Χειρουργικής της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ, κύριο ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΠΙΚΟΥΛΗ, Διευθυντή της Γ΄ Χειρουργικής Κλινικής του Π.Γ.Ν. «ΑΤΤΙΚΟΝ».

Για πληροφορίες:

α. π. Γαβριήλ Ασπρολούπος, Προϊστάμενος του Ιερού Ναού Αγίας Αικατερίνης Ιλίου, Υπεύθυνος Σεμιναρίων, στο τηλέφωνο 6973825896.
β. π. Ιωαννίκιος Γιαννόπουλος, Ιεροκήρυκας της Ιεράς Μητροπόλεως, Διευθυντής Γραφείου Νεότητος, στο τηλέφωνο 6978998506.

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως