Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Κοπή πίτας στελεχών νεότητας της Μητροπόλεως

Με την είσοδο του νέου έτους 2017, ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ. Αθηναγόρας προσκάλεσε τις κατηχήτριες, τους κατηχητές και τα στελέχη του Νεανικού Έργου της Ιεράς Μητροπόλεως Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως στην καθιερωμένη Πρωτοχρονιάτικη κοπή Βασιλόπιτας.

Η εκδήλωση έγινε την Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2017 και ώρα 6:30 μ.μ. στον Ιερό Ναό Αγίας Αικατερίνης Ιλίου.

Κατά την εκδήλωση είχαμε την ευκαιρία να ακούσουμε τον Αιδεσιμολογιώτατο Πρωτοπρεσβύτερο π. Χριστόδουλο Μπίθα, Αρχιερατικό Επίτροπο Ι. Αρχιεπισκοπής Αθηνών, Θεολόγο, Πτυχιούχο Πολιτικών και Οικονομικών Επιστημών Νομικής Σχολής και Σχολής Φωτογραφίας Κινηματογράφου, τ. Διευθυντή Παραγωγής Κινηματογράφου και Τηλεόρασης,  ο οποίος μίλησε με θέμα: «Ο κινηματογράφος σαν εργαλείο κατήχησης  στο ενοριακό έργο». Ακολούθησε εποικοδομητικός διάλογος και την εκδήλωση έκλεισε ο Σεβασμιώτατος.

Την οργάνωση της εκδήλωσης ανέλαβε το Γραφείο Νεότητος της Ιεράς Μητροπόλεως και φιλοξένησαν αβραμιαία και εγκάρδια ο Προϊστάμενος του Ιερού Ναού Αρχιμανδρίτης κ. Γαβριήλ Ασπρολούπος, Πρωτοσύγκελλος και ο π. Κωνσταντίνος Αποστολόπουλος Υπεύθυνος Νεότητος του Ιερού Ναού με τα στελέχη τους.

Εκ του Γραφείου Νεότητος