Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Χριστουγεννιάτικη γιορτή του Μητρ. Παρεκκλησίου Αγ. Νεκταρίου

Την Κυριακή 5/1 (23/12 π.ημ.) πραγματοποιήθηκε η Χριστουγεννιάτικη εορτή των Κατηχητικών τμημάτων του Ιερού Μητροπολιτικού Παρεκκλησίου του Αγίου Νεκταρίου Άνω Λιοσίων.

Τα παιδιά απήγγειλαν ποιήματα, είπαν Χριστουγεννιάτικα τραγούδια και παρουσίασαν το θεατρικό έργο «Μια ξεχωριστή μέρα του Μπαρμπα-Πανώφ».

Θέλουμε από καρδιάς να τα συγχαρούμε και να τους εκφράσουμε τον θαυμασμό και τις ευχαριστίες μας για την άψογη συνεργασία, την υπομονή και την θέληση που επέδειξαν, και φυσικά για το εξαιρετικό αποτέλεσμα αυτή της προσπάθειας.  Την εορτή παρακολούθησε μαζί με πολύ κόσμο, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Αθηναγόρας, ο οποίος απηύθυνε λόγο με το πέρας της εορτής και μοίρασε χριστουγεννιάτικα αναμνηστικά δωράκια στα παιδιά.

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους κληρικούς, τους γονείς και τους προσκυνητές που παρευρέθησαν στην εορτή, μας τίμησαν με την παρουσία τους και χειροκρότησαν τα παιδιά μας αλλά και τους συντελεστές της εορτής.

Ευχόμαστε ο Κύριος Ιησούς Χριστός να «γεννιέται» κάθε μέρα στις καρδιές μας, και να ζεσταίνει τις ψυχές και τις ζωές όλων μας με το ανέσπερο φως Του και την αληθινή αγάπη Του.

Εκ του Ι.Ν. Αγίου Νεκταρίου