Προσκυνηματικός Ναός Αγίου Νεκταρίου Άνω Λιοσίων

Πληροφορίες για το ναό
 

Διεύθυνση/θέση:

Τέρμα Ιονίου Πελάγους, Τ.Θ. 46074
13341 Άνω Λιόσια

 

Ιστορικό:

Το Ιερό Μητροπολιτικό Παρεκκλήσιο του Αγίου Νεκταρίου Άνω Λιοσίων βρίσκεται στο τέρμα της οδού Ιονίου Πελάγους (κανάλι Μόρνου).  Εφημέριος του Ιερού Ναού από το τέλος του 2010 είναι ο αγιορείτης ιερομόναχος π. Μηνάς Αλεξιάδης.  Ο ιερός ναός με απόφαση της Ιεράς Μητροπόλεως Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως λειτουργείται με το παλαιό-πάτριο ημερολόγιο, όπως γίνεται και στις Ιερές Μονές του Αγίου Όρους καθώς και στο Πατριαρχείο Ιεροσολύμων, Σερβίας, Ρωσίας, κ.ά.

 

Τηλέφωνο:

210 24 86 621

 

Ιστοσελίδα ναού:

http://sites.google.com/site/inagiounektariou

 

Περιοδικές εκδόσεις του ναού:

Δείτε εδώ τα «Σαλπίσματα Αληθείας» και τα «Νεανικά Σαλπίσματα».

Φωτογραφίες Ιερού Ναού Αγίου Νεκταρίου Άνω Λιοσίων
https://photos.app.goo.gl/ED3dQTqFQcwxitb66

Πρόγραμμα δραστηριοτήτων

Javascript is required to view this map.

Τελευταία Νέα

Εσπερινός των Αγίων Πάντων

Στο Ιερό Μητροπολιτικό Παρεκκλήσιο Αγίου Νεκταρίου Άνω Λιοσίων τέλεσε τον πανηγυρικό εσπερινό των Αγίων Πάντων ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιλίου κ. Αθηναγόρας.

Πανήγυρις Αγίων Πάντων στον Αγ. Νεκτάριο Άνω Λιοσίων

Τη δεύτερη πανήγυρή του θα εορτάσει ο Ιερός Προσκυνηματικός Ναός Αγίου Νεκταρίου Άνω Λιοσίων, την Κυριακή των Αγίων Πάντων, 23 Ιουνίου 2019.

Με κατάνυξη ο παραδοσιακός Επιτάφιος στον Αγ. Νεκτάριο

Με τον παραδοσιακό τρόπο στόλισαν τον Επιτάφιο οι προσκυνητές του Ι.Ν. Αγ. Νεκταρίου Άνω Λιοσίων, το βράδυ της Μεγάλης Πέμπτης 2019.

Αιμοδοσία στον Ι.Ν. Αγίου Νεκταρίου Άνω Λιοσίων

Ο Ιερός Προσκυνηματικός Ναός Αγίου Νεκταρίου Άνω Λιοσίων σε συνεργασία με τον νεοσύστατο Σύλλογο Αγίου Νεκταρίου Δήμου Φυλής, διοργανώνει εθελοντική αιμοδοσία την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2019, η οποία θα διεξαχθεί στους βοηθητικούς χώρους του Ιερού Ναού.

Αγρυπνία περιτομής Σωτήρος και Μεγάλου Βασιλείου στον Αγ. Νεκτάριο Άνω Λιοσίων

Την εορτή της περιτομής του Κυρίου και τη μνήμη του Μεγάλου Βασιλείου κατά το ιουλιανό ημερολόγιο εόρτασαν με αγρυπνία οι πιστοί στο Ιερό Μητροπολιτικό Παρεκκλήσιο του Αγίου Νεκταρίου Άνω Λιοσίων.

Πανήγυρις Αγ. Νεκταρίου στα Άνω Λιόσια

Σε τριήμερο πανηγύρεων και ιερών ακολουθιών μας προσκαλεί ο Ιερός Ναός Αγίου Νεκταρίου Άνω Λιοσίων.

Αιμοδοσία στον Αγ. Νεκτάριο Άνω Λιοσίων

Εθελοντική αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί στον Ιερό Προσκυνηματικό Ναό Αγίου Νεκταρίου Άνω Λιοσίων την Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2018, από 10 π.μ. έως 1 μ.μ.

Φωτογραφικά στιγμιότυπα από την εορτή του Αγ. Νεκταρίου

Ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ηλιουπόλεως Αιγύπτου κ. Θεοδώρου τελέστηκε η πανηγυρική Θεία Λειτουργία και η λιτάνευση της εικόνας του Αγίου, επί τη εορτή της ανακομιδής των λειψάνων του Αγίου Νεκταρίου (16/9 ν.ημ. - 3/9 π.ημ.).

Έναρξη κατηχητικών συνάξεων Αγ. Νεκταρίου Άνω Λιοσίων

Μια χρονιά γεμάτη χαρά, γέλιο, αγάπη, συντροφικότητα, παιχνίδι, κατασκευές, Πνευματικό Λόγο και Φως Χριστού ξανοίγεται μπροστά μας!

Ανακοίνωση πολιτιστικών δράσεων Αγ. Νεκταρίου Άνω Λιοσίων

Οι πολιτιστικές δραστηριότητες που διοργανώνει ο Ιερός Προσκυνηματικός Ναός Αγίου Νεκταρίου Άνω Λιοσίων έχουν εδώ και χρόνια προσφέρει πολλά στους κατοίκους της περιοχής. Έτσι κι εφέτος, ανακοινώνονται οι εξής δραστηριότητες:

Πανήγυρις ανακομιδής λειψάνων Αγ. Νεκταρίου στα Άνω Λιόσια

Με πολιτιστικές εκδηλώσεις θα συνοδευτεί η πανήγυρις της ανακομιδής των λειψάνων του Αγίου Νεκταρίου, στον Ιερό Προσκυνηματικό ναό του Αγίου, στα Άνω Λιόσια.

Πανήγυρις Αγ. Πάντων στον Ι.Ν. Αγ. Νεκταρίου Άνω Λιοσίων

Ο Ιερός Ναός Αγίου Νεκταρίου Άνω Λιοσίων πανηγυρίζει την εορτή των Αγίων Πάντων, το Σαββατοκύριακο 2 και 3 Ιουνίου 2018.

Εκδρομή Αγ. Νεκταρίου Άνω Λιοσίων στην Αίγινα

Ο Ιερός Προσκυνηματικός Ναός Αγίου Νεκταρίου Άνω Λιοσίων διοργανώνει εκδρομή στην Αίγινα, το Σάββατο 19 Μαΐου 2018.

Ομιλία με θέμα τη Γιόγκα ως θρησκεία

Ομιλία με θέμα «Yoga... Όταν η θρησκεία παρουσιάζεται ως γυμναστική» θα πραγματοποιηθεί στο Ι. Μητροπολιτικό Παρεκκλήσιο του Αγίου Νεκταρίου Άνω Λιοσίων.

Γιορτή Χριστουγέννων με το ιουλιανό ημερολόγιο στον Άγιο Νεκτάριο

Τη χριστουγεννιάτικη γιορτή τους παρουσίασαν τα παιδιά των κατηχητικών συνάξεων του Ιερού Προσκυνηματικού Ναού Αγίου Νεκταρίου Άνω Λιοσίων.

Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα!

Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα τραγούδησαν ενώπιον του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως κ. Αθηναγόρου δεκάδες παιδιά από τις κατηχητικές συνάξεις πολλών ενοριών της Μητροπόλεως, λίγες ημέρες μετά την έναρξη της νέας χρονιάς.

Η πανήγυρις του Αγ. Νεκταρίου Άνω Λιοσίων (ι.η.)

Τελέστηκε με κάθε επισημότητα η πανήγυρις του Αγίου Νεκταρίου κατά το ιουλιανό ημερολόγιο, στον ομώνυμο Προσκυνηματικό Ιερό Ναό των Άνω Λιοσίων.

Κατανυκτική αγρυπνία Αγ. Μηνά (ι.η.)

Ιερά Αγρυπνία τελέστηκε στον Ιερό Προσκυνηματικό Ναό Αγίου Νεκταρίου Άνω Λιοσίων στις 23 Νοεμβρίου 2017, επί τη μνήμη των Αγίων Μηνά, Βίκτωρος και Βικεντίου.

Πανήγυρις Αγ. Νεκταρίου στα Άνω Λιόσια (ι.ε.)

Πανηγυρίζει ο Ιερός Προσκυνηματικός Ναός Αγίου Νεκταρίου Άνω Λιοσίων, ο οποίος τελεί τις ακολουθίες σύμφωνα με το ιουλιανό εορτολόγιο.

Επιτυχής η 7η αιμοδοσία στον Αγ. Νεκτάριο

Ιδιαιτέρως επιτυχημένη απέβη η 7η αιμοδοσία που διοργανώθηκε στον Ιερό Προσκυνηματικό Ναό Αγίου Νεκταρίου Άνω Λιοσίων.

Οι νέες δραστηριότητες του Αγ. Νεκταρίου Άνω Λιοσίων

Το σύνολο των δραστηριοτήτων που θα διεξαχθούν κατά το Εκκλησιαστικό έτος 2017-2018 παρουσιάζει ο Ιερός Προσκυνηματικός Ναός Αγίου Νεκταρίου Άνω Λιοσίων.

Αιμοδοσία στον Άγιο Νεκτάριο Άνω Λιοσίων

Εθελοντική αιμοδοσία διοργανώνεται στον Ιερό Προσκυνηματικό Ναό του Αγίου Νεκταρίου Άνω Λιοσίων, την Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2017.

Πανήγυρις Αγ. Νεκταρίου στα Άνω Λιόσια

Ο Ιερός Προσκυνηματικός Ναός Αγίου Νεκταρίου Άνω Λιοσίων πανηγυρίζει την εορτής της ανακομιδής των ιερών λειψάνων του προστάτη του, Αγίου Νεκταρίου, Επισκόπου Πενταπόλεως.

Γιορτή λήξης κατηχητικών συνάξεων Αγ. Νεκταρίου Άνω Λιοσίων

Φωτογραφικά στιγμιότυπα από τη γιορτή λήξης των κατηχητικών συνάξεων του Ι.Ν. Αγίου Νεκταρίου Άνω Λιοσίων.

Πανήγυρις Αγ. Πάντων στον Αγ. Νεκτάριο Άνω Λιοσίων

Διήμερο λατρευτικών και πολιτιστικών εκδηλώσεων επί τη εορτή των Αγίων Πάντων θα πραγματοποιηθεί στις 10 και 11 Ιουνίου 2017, στον Ιερό Προσκυνηματικό Ναό Αγίου Νεκταρίου Άνω Λιοσίων.

Συγκέντρωση ειδών για τα παιδιά του ΠΙΚΠΑ

Ο Ιερός Προσκυνηματικός Ναός Αγίου Νεκταρίου Άνω Λιοσίων συγκεντρώνει είδη για το Αναρρωτήριο Πεντέλης (πρώην ΠΙΚΠΑ).

Αιμοδοσία στον Αγ. Νεκτάριο Άνω Λιοσίων

Άλλη μία εθελοντική αιμοδοσία διοργανώνει ο Ι.Ν. Αγ. Νεκταρίου Άνω Λιοσίων, την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2017, από 10:00-13:00.

Κοπή πίτας σε όλες τις δραστηριότητες στον Αγ. Νεκτάριο Άνω Λιοσίων

Ξεχωριστή κοπή πίτας για το 2017 έγινε στις πολυάριθμες δραστηριότητες που εξασκούνται στον Ι.Ν. Αγ. Νεκταρίου Άνω Λιοσίων.

Εθελοντική αιμοδοσία στον Αγ. Νεκτάριο Άνω Λιοσίων

Εθελοντική Αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί στον Ιερό Προσκυνηματικό Ναό Αγίου Νεκταρίου Άνω Λιοσίων την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2016, από τις 10 το πρωί ως τη 1 το μεσημέρι.

Με λιτάνευση και χειροθεσίες αναγνωστών η πανήγυρις του Αγ. Νεκταρίου (π.η.)

Τελέστηκε η Ιερά Πανήγυρις του Ιερού Προσκυνηματικού Ναού του Αγίου Νεκταρίου Άνω Λιοσίων, ο οποίος ακολουθεί το Ιουλιανό ημερολόγιο.

Πανήγυρις Αγ. Νεκταρίου Άνω Λιοσίων

Πανηγυρίζει ο Ιερός Προσκυνηματικός Ναός Αγίου Νεκταρίου Άνω Λιοσίων το διήμερο 21-22 Νοεμβρίου 2016.

Όλες οι δραστηριότητες του Αγ. Νεκταρίου Άνω Λιοσίων

Το πλήρες πρόγραμμα δραστηριοτήτων του Ι. Ναού Αγίου Νεκταρίου Άνω Λιοσίων παρουσιάζεται στη φωτογραφία αυτού του άρθρου.

Έναρξη των δραστηριοτήτων του Ι.Ν. Αγ. Νεκταρίου

Δείτε την ημέρα και ώρα έναρξης των νέων δραστηριοτήτων του Ι.Ν. Αγίου Νεκταρίου Άνω Λιοσίων.

Ξεκινούν οι κατηχητικές συνάξεις στον Αγ. Νεκτάριο Άνω Λιοσίων

Την Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2016 ξεκινούν με την τέλεση του Αγιασμού οι κατηχητικές συνάξεις και οι νεανικές συντροφιές του Ιερού Προσκυνηματικού Ναού Αγίου Νεκταρίου Άνω Λιοσίων.

Οι βυζαντινές τέχνες στον Αγ. Νεκτάριο Άνω Λιοσίων

Τα μαθήματα Βυζαντινής Μουσικής και Βυζαντινής Αγιογραφίας που παραδίδει ο εφημέριος του Ιερού Προσκυνηματικού Ναού του Αγ. Νεκταρίου Άνω Λιοσίων, π. Μηνάς Αλεξιάδης, ξεκινούν τις προσεχείς ημέρες.

Μαθήματα ξένων γλωσσών στον Αγ. Νεκτάριο Άνω Λιοσίων

Συνεχίζονται κι εφέτος τα μαθήματα ξένων γλωσσών που διοργανώνει ο Ιερός Προσκυνηματικός Ναός του Αγ. Νεκταρίου Άνω Λιοσίων.

Νέες δραστηριότητες στον Αγ. Νεκτάριο Άνω Λιοσίων

Νέες δραστηριότητες και διδασκαλίες αναπτύσσονται στο Ι. Μητροπολιτικό Παρεκκλήσιο του Αγίου Νεκταρίου Άνω Λιοσίων.

Λήξη κατηχητικών συνάξεων Αγ. Νεκταρίου Α.Λιοσίων 2016

Δείτε ένα απόσπασμα από τη γιορτή λήξης των κατηχητικών συνάξεων του Ι.Ν. Αγ. Νεκταρίου Άνω Λιοσίων.

Αιμοδοσία στον Αγ. Νεκτάριο Άνω Λιοσίων

Με σκοπό την ενίσχυση της Τράπεζας Αίματος για τη βοήθεια όσων μελών έχουν ανάγκη διοργανώνεται αιμοδοσία στο Ι. Μητροπολιτικό Παρεκκλήσιο του Αγ. Νεκταρίου Άνω Λιοσίων.

Χριστουγεννιάτικη γιορτή (π.ε.) στον Άγιο Νεκτάριο Άνω Λιοσίων

Στις 3 Ιανουαρίου, στις 6 το απόγευμα (21 Δεκεμβρίου σύμφωνα με το παλαιό εορτολόγιο), θα γίνει η χριστουγεννιάτικη γιορτή των νεανικών συντροφιών του Ι.Ν. Αγίου Νεκταρίου Άνω Λιοσίων.

Πανήγυρις Αγ. Νεκταρίου Άνω Λιοσίων

Πανηγυρίζει το Ιερό Μητροπολιτικό Παρεκκλήσιο του Αγ. Νεκταρίου Άνω Λιοσίων, το οποίο λειτουργεί ακολουθώντας το ιουλιανό ημερολόγιο.

Δραστηριότητες του Αγ. Νεκταρίου Άνω Λιοσίων

Μαθήματα κοπτικής-ραπτικής τη Δευτέρα, Βυζαντινή μουσική την Τετάρτη, Βυζαντινή αγιογραφία την Πέμπτη, μαθήματα Ρωσικής την Παρασκευή, κατηχητικές συνάξεις και νεανικές συντροφιές το Σάββατο, περιλαμβάνουν κι εφέτος οι πλούσιες δραστηριότητες του Ι. Μητροπ. Παρεκκλησίου Αγ. Νεκταρίου Άνω Λιοσίων.

Διήμερη εκδρομή στην Τήνο από τον Αγ. Νεκτάριο Άνω Λιοσίων

Διήμερη προσκυνηματική εκδρομή στην Παναγία της Τήνου, στην Ι.Μ. Οσίας Πελαγίας, που περιλεμβάνει και επίσκεψη στο μουσείο Χαλεπά διοργανώνει ο Ι.Ν. Αγ. Νεκταρίου Άνω Λιοσίων.

Διήμερο πολιτιστικών εκδηλώσεων στον Αγ. Νεκτάριο

Κατά την δεύτερη, ετήσια πανήγυρη του Ιερού Μητροπολιτικού Παρεκκλησίου Αγ. Νεκταρίου Άνω Λιοσίων, διενεργούνται διήμερες λατρευτικές αλλά και πολιτιστικές εκδηλώσεις.

Μαθήματα Ρωσικών και κιθάρας στον Αγ. Νεκτάριο

Το καλοκαίρι έχει μπει για τα καλά αλλά οι δραστηριότητες στον Αγ. Νεκτάριο Άνω Λιοσίων δεν σταματούν.

Διήμερος εκκλησιαστικός και πολιτιστικός εορτασμός των Αγ. Πάντων

Πλούσιες εκκλησιαστικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις στο Ιερό Μητροπολιτικό Παρεκκλήσιο του Αγ. Νεκταρίου Άνω Λιοσίων, για την εορτή των Αγίων Πάντων, στις 6 και 7 Ιουνίου 2015.

Ανάσταση στον Αγ. Νεκτάριο

Φωτογραφικά στιγμιότυπα από την ακολουθία της Αναστάσεως στο Ι. Μητροπολιτικό Παρεκκλήσιο Αγ. Νεκταρίου Άνω Λιοσίων. 

Προετοιμασία για το Πάσχα στον Αγ. Νεκτάριο

Εκπλήξεις περιλάμβανε η τελευταία κατηχητική σύναξη πριν το Πάσχα, στον Αγ. Νεκτάριο Άνω Λιοσίων.

Χριστουγεννιάτικη γιορτή από τον Αγ. Νεκτάριο Άνω Λιοσίων

Στο μικρό βίντεο παρακάτω, δείτε φωτογραφίες από τη χριστουγεννιάτικη γιορτή του Ι. Μητροπ. Παρεκκλησίου Αγ. Νεκταρίου Άνω Λιοσίων.

Η χριστουγεννιάτικη γιορτή του Αγ. Νεκταρίου Άνω Λιοσίων

Το Μητροπολιτικό Παρεκκλήσιο του Αγ. Νεκταρίου Άνω Λιοσίων θα τελέσει την χριστουγεννιάτικη γιορτή των κατηχητικών συντροφιών του ναού το Σάββατο 3 Ιανουαρίου 2015, στις 18:30, στην αίθουσα του 5ου Δημοτικού Σχολείου Άνω Λιοσίων.

Αγρυπνία στον Αγ. Νεκτάριο Άνω Λιοσίων

Αγρυπνία επί τη εορτή του Αγ. Νικολάου (π.ημ.) θα τελεστεί στο Ιερό Μητροπολιτικό παρεκκλήσιο του Αγίου Νεκταρίου Άνω Λιοσίων.

Ανανεωμένες οι δραστηριότητες

Όλες οι δραστηριότητες σε μία αφίσα.

Πανήγυρις Αγ. Νεκταρίου Άνω Λιοσίων

Το Σάββατο 22/11 (9/11 π.ημ.) πανηγυρίζει το Μητροπολιτικό παρεκκλήσιο του Αγ. Νεκταρίου Άνω Λιοσίων.

Έκθεση προϊόντων υγείας για την ενίσχυση της τράπεζας αγάπης του Αγ. Νεκταρίου

Ένας πρωτότυπος τρόπος για να εξευρεθούν χρήματα για την στήριξη των βοηθούμενων από τον Ιερό Ναό.

Έναρξη δραστηριοτήτων στον Αγ. Νεκτάριο Άνω Λιοσίων

Δείτε στις φωτογραφίες του άρθρου τις αφίσες για την έναρξη των δραστηριοτήτων του Μητροπολιτικού παρεκκλησίου.

Λατρευτικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις στον Αγ. Νεκτάριο Α. Λιοσίων

Στιγμιότυπα από το διήμερο λατρευτικών και πολιτιστικών εκδηλώσεων που έλαβαν χώρα στον Ι. Μητροπολιτικό Παρεκκλήσιο του Αγ. Νεκταρίου Άνω Λιοσίων, για τη γιορτή των Αγίων Πάντων.

Λήξη κατηχητικών συνάξεων Αγ. Νεκταρίου Α.Λιοσίων

Δείτε την γιορτή λήξης των παιδιών των κατηχητικών συνάξεων του Ι.Ν. Αγ. Νεκταρίου Άνω Λιοσίων.

Πρόσκληση σε διήμερο εκδηλώσεων των Αγίων Πάντων

Διήμερο εκδηλώσεων στις 14 και 15 Ιουνίου στο Ιερό Μητροπολιτικό Παρεκκλήσιο του Αγ. Νεκταρίου Άνω Λιοσίων.

Νέα δράση εθελοντικής αιμοδοσίας στον Αγ. Νεκτάριο Άνω Λιοσίων

Την Κυριακή 4 Μαΐου 2014 μετά την Θεία Λειτουργία πραγματοποιήθηκε στο Ι. Μητροπολιτικό Παρεκκλήσιο του Αγ. Νεκταρίου Εθελοντική Αιμοδοσία σε συνεργασία με το Νοσοκομείο «Π. και Α. Κυριακού».

Νέο λουλούδι δραστηριοτήτων

Ανανεωμένο το λουλούδι του Αγ. Νεκταρίου Άνω Λιοσίων!

Μεγάλη Εβδομάδα στον Αγ. Νεκτάριο Άνω Λιοσίων

Φωτογραφίες από τη Μεγάλη Εβδομάδα και την Ανάσταση, στο Ι. Μητροπολιτικό Παρεκκλήσιο Αγ. Νεκταρίου στα Άνω Λιόσια.

Η θεατρική παράσταση των παιδιών του Αγ. Νεκταρίου

Η χριστουγεννιάτικη γιορτή του 2013 των παιδιών του Μητροπολιτικού Παρεκκλησίου του Αγ. Νεκταρίου Άνω Λιοσίων.

Κοπή πίτας με τα παιδιά του Αγ. Νεκταρίου

Την Κυριακή 19/01/14 με το πέρας της Θείας Λειτουργίας και στο πλαίσιο των κατηχητικών μας συντροφιών κόψαμε την καθιερωμένη

Φωτογραφίες από τα Θεοφάνεια στον Αγ. Νεκτάριο Άνω Λιοσίων

Φωτογραφικές στιγμές από την Θεία Λειτουργία και τον Μεγάλο Αγιασμό των Θεοφανείων στο Ιερό Μητροπολιτικό Παρεκκλ

Χριστουγεννιάτικη γιορτή του Μητρ. Παρεκκλησίου Αγ. Νεκταρίου

Την Κυριακή 5/1 (23/12 π.ημ.) πραγματοποιήθηκε η Χριστουγεννιάτικη εορτή των Κατηχητικών τμημάτων του Ιερού Μητροπολιτικού Παρεκκλησίου του Αγίου Νεκταρίου Άνω Λιοσίων.

Μαθήματα βυζαντινής αγιογραφίας στον Άγιο Νεκτάριο

Για άλλη μία χρονιά θα παραδίδονται μαθήματα βυζαντινής αγιογραφίας στο Ι. Μητροπ.

Εορταστική «Τράπεζα Αγάπης»

Το έργο προσφοράς του Ι. Ν. Αγίου Νεκταρίου Άνω Λιοσίων, «η Τράπεζα Αγάπης», συνεχίζεται.

Τράπεζα αγάπης στον Ι. Ν. Αγίου Νεκταρίου

Χάριτι Θεοῦ ἕνας ἀκόμη ἀπό τούς στόχους τοῦ ἐφημερίου του Ι.Ναοῦ μας γίνεται πράξη.  Καί ἀφοῦ τό κου&zeta

Εκδρομή κατηχητικών συνάξεων Αγίου Νεκταρίου... στο κέντρο της γης!

Την Κυριακή 9 Ιουνίου, μια ηλιόλουστη, καλοκαιρινή και ζεστή μέρα, αποφασίσαμε με τον εφημέριο του ναού και τα παιδιά των Κατηχητικών μας να κάνουμε ένα «Ταξίδι στο... ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΓΗΣ»!

Επίσκεψη της ενορίας Αγίου Νεκταρίου στην Αγία Θεοδώρα Βάστας

Το Σάββατο 25 Μαΐου ο Ιερός Ναός μας πραγματοποίησε προσκυνηματική εκδρομή στην Αγία Θεοδώρα στην Βάστα Αρκαδίας.

Ένα λουλούδι δραστηριοτήτων!

Δείτε όλες μαζί τις δραστηριότητες του Ι. Μητροπ. Παρεκκλησίου Αγίου Νεκταρίου Άνω Λιοσίων:

Νέο περιοδικό από νέους

Νέα έκδοση περιοδικού από τον Ι. Ν. Αγίου Νεκταρίου Άνω Λιοσίων. Καλή επιτυχία!

Βίντεο από τα Θεοφάνεια (π.ημ.) στον Άγιο Νεκτάριο Άνω Λιοσίων

Στο Μητροπολιτικό παρεκκλήσιο του Αγίου Νεκταρίου, το οποίο εξυπηρετεί τους αδελφούς μας που ακολουθούν &ta

Σχολή Βυζαντινής Αγιογραφίας στον Άγιο Νεκτάριο Άνω Λιοσίων

Διδασκαλία Βυζαντινής Αγιογραφίας ξεκινά την Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013 (15 Ιανουαρίου, Π.Ημ.) στο Ιερό Μητροπολιτικό Παρε&kappa

Βίντεο από τη χριστουγεννιάτικη παράσταση του Αγίου Νεκταρίου

Τό Σάββατο 05/01/2013 (23/12 Π.Ημ) πραγματοποιήθηκε ἡ Χριστουγεννιάτικη Ἑορτή τῶν Κατηχητικῶν τμημάτων τοῦ Ἱεροῦ Ναοῦ μας.

Αγρυπνία στον Άγιο Νεκτάριο Άνω Λιοσίων

Την Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2013 (24 Δεκεμβρίου, Π.Ημ) και ώρα 21:00 το Ιερό Μητροπολιτικό Παρεκκλήσιο Αγίου Νεκταρίου Άνω Λιοσίων &theta

Συμμετοχή του χορευτικού του Αγίου Νεκταρίου

Τό μητροπολιτικό μας παρεκκλήσι μέ ὑπεύθυνο τόν ἐφημέριό μας πατέρα Μηνᾶ, συμμετεῖχε στίς Χριστουγεννιάτικες ἑορταστικές ἐκδ&

Χριστουγεννιάτικη γιορτή του Αγίου Νεκταρίου Άνω Λιοσίων

Παραμονές Χριστουγέννων με το παλαιό εορτολόγιο, το Μητροπολιτικό Παρεκκλήσιο ετοιμάζει τη Χριστουγεννιάτ&io

Ιερά Πανήγυρη Αγίου Νεκταρίου

Το Ιερό Μητροπολιτικό Παρεκκλήσιο του Αγίου Νεκταρίου στην περιοχή των Άνω Λιοσίων, κοντά στο κανάλι του Μόρνου, σας προσκαλεί στην Ιερά Πανήγυρη που θα πραγματοποιήσει την ερχόμενη Τετάρτη 21 και Πέμπτη 22 Νοεμβρίου για την εορτή του Αγίου Νεκταρίου.