Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
| Αγίας Βαρβάρας Ιλίου

Πρόγραμμα ακολουθιών από 17/5 ως 14/6

Από την Κυριακή 17/5 στις 7 π.μ. ξεκινά και πάλι η τέλεση ιερών ακολουθιών με τη συμμετοχή πιστών. Πως θα συμμετέχω στις ακολουθίες και στη Θεία Λειτουργία;

Οι άνθρωποι που ανήκουν στην ευπαθή ομάδα του πληθυσμού συνιστάται να μην προσέρχονται την ώρα που στο ναό βρίσκονται πολλοί άνθρωποι. Σύμφωνα με όσα ισχύουν μέχρι τις 5/6, εντός του ναού μπορούν να βρίσκονται 50 άνθρωποι. Όταν ο αριθμός συμπληρωθεί, θα καθόμαστε σε θέσεις εκτός του ιερού ναού και θα συμμετέχουμε στην τέλεση των ακολουθιών, ακούγοντας από τα ηχεία του εξωτερικού χώρου. Εντός και εκτός ναού πρέπει να κρατάμε αποστάσεις 1,5 μέτρου από τους ανθρώπους που δεν είναι στην οικογένειά μας. Αν δεν υπάρχει δυνατότητα προσέλευσης στο ναό, μπορούμε να ακούμε τις ακολουθίες στον διαδικτυακό ραδιοφωνικό σταθμό της ενορίας στη διεύθυνση http://www.imiliou.gr/agia-varvara-radio και να προσερχόμαστε στο τέλος για τη Θεία Κοινωνία.

Παρακαλούμε να συνεργάζεστε με το προσωπικό του ιερού ναού και τους εθελοντές, ώστε να τηρούνται τα απαραίτητα μέτρα.

Δείτε το πρόγραμμα ακολουθιών, το οποίο περιλαμβάνει την τέλεση της Θείας Λειτουργίας περισσότερες φορές μέσα στην εβδομάδα, και σε διαφορετικές ώρες της ημέρας.