Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Η ιστοσελίδα βρίσκεται σε περίοδο δοκιμαστικής λειτουργίας. Λυπούμαστε για πιθανές παραλήψεις/σφάλματα.

Ημερίδα «Καρκίνοι Γαστρεντερικού Συστήματος»

Συνεχίζοντας το πρόγραμμα εκδηλώσεων ενημέρωσης και πρόληψης, το "Κ.Ε.Φ.Ι." σε συνεργασία με εξέχοντες ειδικούς Επαγγελματίες Υγείας, διοργάνωσε την Πέμπτη 29 Μαρτίου 2018 και ώρα 17.00-21.00, ημερίδα με θέμα "Καρκίνοι Γαστρεντερικού Συστήματος". Η εκδήλωση έγινε  στη Λέσχη Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων.

Προσκεκλημένος στην Επιστημονική Ημερίδα ως ομιλητής ήταν ο  πανοσ. αρχιμανδρίτης της Ιεράς Μητροπόλεως Ιλίου Αχαρνών και Πετρουπόλεως Δρ. Θεοδόσιος Μανώλης,  Κλινικός Βιοιατρικής Έρευνας και Βιοηθικής Ογκολογίας ο οποίος ανέπτυξε το θέμα  «Πώς επηρεάζει η θρησκευτική πίστη την υγεία».
Στην ημερίδα έλαβαν επίσης μέρος ο Διευθυντής Κλινικής Χειρουργικής Ογκολογίας και Χειρουργικής Ήπατος-Χοληφόρων-Παγκρέατος στο Νοσοκομείο Metropolitan κ. Δερβένης Χρήστος, ο Επίκουρος Καθηγητής Χειρουργικής του Πανεπιστημίου Αθηνών, Αν. Καθηγητής Χειρουργικής Πανεπιστημίου Saint Antoine Παρισίων κ. Καραϊτιανός Ιωάννης, ο Διευθυντής Ογκολογίας του Ναυτικού Νοσοκομείου Αθηνών κ. Παπαδόπουλος Παναγιώτης, ο Διευθυντής του Διαιτολογικού Τμήματος 401 ΓΣΝΑ κ  Γκότσης Ευθύμιος, και άλλοι πολλοί εκλεκτοί επιστήμονες στο χώρο της ογκολογίας.