Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Ημερίδα «Καρκίνοι Γαστρεντερικού Συστήματος»

Συνεχίζοντας το πρόγραμμα εκδηλώσεων ενημέρωσης και πρόληψης, το "Κ.Ε.Φ.Ι." σε συνεργασία με εξέχοντες ειδικούς Επαγγελματίες Υγείας, διοργάνωσε την Πέμπτη 29 Μαρτίου 2018 και ώρα 17.00-21.00, ημερίδα με θέμα "Καρκίνοι Γαστρεντερικού Συστήματος". Η εκδήλωση έγινε  στη Λέσχη Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων.

Προσκεκλημένος στην Επιστημονική Ημερίδα ως ομιλητής ήταν ο  πανοσ. αρχιμανδρίτης της Ιεράς Μητροπόλεως Ιλίου Αχαρνών και Πετρουπόλεως Δρ. Θεοδόσιος Μανώλης,  Κλινικός Βιοιατρικής Έρευνας και Βιοηθικής Ογκολογίας ο οποίος ανέπτυξε το θέμα  «Πώς επηρεάζει η θρησκευτική πίστη την υγεία».
Στην ημερίδα έλαβαν επίσης μέρος ο Διευθυντής Κλινικής Χειρουργικής Ογκολογίας και Χειρουργικής Ήπατος-Χοληφόρων-Παγκρέατος στο Νοσοκομείο Metropolitan κ. Δερβένης Χρήστος, ο Επίκουρος Καθηγητής Χειρουργικής του Πανεπιστημίου Αθηνών, Αν. Καθηγητής Χειρουργικής Πανεπιστημίου Saint Antoine Παρισίων κ. Καραϊτιανός Ιωάννης, ο Διευθυντής Ογκολογίας του Ναυτικού Νοσοκομείου Αθηνών κ. Παπαδόπουλος Παναγιώτης, ο Διευθυντής του Διαιτολογικού Τμήματος 401 ΓΣΝΑ κ  Γκότσης Ευθύμιος, και άλλοι πολλοί εκλεκτοί επιστήμονες στο χώρο της ογκολογίας.