Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Ομιλία κου Γανωτή στο «Μεταξύ ενηλίκων»

Την Κυριακή 04.02.2018 και ώρα 18:00 συλλαλούμε με τον κο Κώστα Γανωτή, φιλόλογο, συγγραφέα, γνώριμο σε όλους εμάς μέσα από τις συχνότητες των εκκλησιαστικών ραδιοφώνων της χώρας.

«Η πνευματική προίκα των ελληνόπουλων» είναι ζητούμενο, πλούτος και θεμέλιο για την πατρίδα μας. Είναι η έγνοια των γονιών, η αγωνία τους να προστατέψουν και να παραδώσουν το αγαθό της γενιάς μας σε αυτά. Η πνευματική προίκα των ελληνόπουλων έχει το χρώμα των κηδεμόνων, των φίλων, των media. Τα παιδιά μας προικίζονται πνευματικά είτε εμείς ασχοληθούμε με την "πνευματική τους αποκατάσταση" είτε όχι. Το θέμα είναι ποιος μας αναπληρώνει... ο κος Γανωτής θα μας βοηθήσει να σταθούμε και να εργαστούμε πλάι στα παιδιά μας. Ο Θεός να ευλογεί εκείνον και εμάς.

Τα παιδιά δημοτικού (ή μικρότερα) θα απασχοληθούν στο πνευματικό κέντρο του ναού (υπόγεια αίθουσα) με κατασκευές και παιχνίδια κίνησης & σκέψης. Την απασχόληση αναλαμβάνουν γονείς από το ΜΕΤΑΞΥ ΕΝΗΛΙΚΩΝ και νέες κοπέλες με γνώσεις παιδαγωγικής και προθυμία για προσφορά χαράς στα παιδιά.

Εκ του Ι.Ν. Αγ. Κωνσταντίνου και Ελένης Άνω Λιοσίων