Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Ομιλία π. Χριστοδούλου Μπίθα στο «Μεταξύ ενηλίκων»

Άλλη μία πολύ ενδιαφέρουσα ομιλία διοργανώνει η δράση «Μεταξύ ενηλίκων» του Ι.Ν. Αγ. Κωνσταντίνου και Ελένης Άνω Λιοσίων.

Την Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2017 και ώρα 18:00 φιλοξενούμε στον Ι.Ν. Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Άνω Λιοσίων τον π. Χριστόδουλο Μπίθα, εφημέριο στον Ι.Ν. Παμμεγίστων Ταξιαρχών Μοσχάτου. Άνθρωπος με ζήλο και αντοχή περισσή, ο π. Χριστόδουλος παλεύει να εκκλησιοποιήσει τον άνθρωπο, να κάνει την ενορία τον πλέον φυσικό χώρο για να ζήσουμε και να δημιουργήσουμε όλοι εμείς. Ο ευθύς, εμπεριστατωμένος και διατρητικός λόγος του π. Χριστοδούλου συναντά ακροατές σε ομιλίες (εντός και εκτός της ενορίας του), σε ραδιοφωνικές εκπομπές (με την ιδιότητα του παραγωγού ή του φιλοξενούμενου) και σε σελίδες βιβλίων που ο ίδιος έχει συγγράψει.

Ο τίτλος της ομιλίας /συζήτησης είναι "Από την οικογένεια της εικόνας στην εικονική πραγματικότητα: αναζητώντας μια ασκητική στην εποχή του διαδικτύου και των ΜΜΕ". Η θητεία του π. Χριστοδούλου ως Δ/ντη παραγωγής στον κινηματογράφο και στην τηλεόραση του επιτρέπει να διαχειριστεί μεθοδικά και εμπεριστατωμένα θέματα σχετικά με ΜΜΕ, με θεολογική πάντα οπτική.

Παράλληλα με την ομιλία το παρεάκι των παιδιών θα βρεθεί στο πνευματικό κέντρο με οργανωμένη απασχόληση από ειδικούς παιδαγωγούς με κατασκευές και παιχνίδι.

Εκ του Ιερού Ναού