Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Ο Αρχιεπίσκοπος στην παρουσίαση στη Θήβα

Στην παρουσίαση της εκδοθείσας διδακτορικής διατριβής του Μητροπολίτη Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως κ. Αθηναγόρου, με τίτλο: «Θεέ μου, Θεέ μου… Ψυχική Εξάντληση και αποξένωση του Κληρικού», παραβρέθηκε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος.

Τον Αρχιεπίσκοπο υποδέχθηκε ο Μητροπολίτης Θηβών και Λεβαδείας κ. Γεώργιος, ο Μητροπολίτης Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως κ. Αθηναγόρας, οι τοπικές αρχές, εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων. Παρέστησαν ο Πρωτοσύγκελλος της Αρχιεπισκοπής Αρχιμανδρίτης Συμεών Βολιώτης, ο Διευθυντής του Ιδιαιτέρου Γραφείου του Αρχιεπισκόπου Αρχιμανδρίτης Χρυσόστομος Παπαθανασίου, ο Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος της Μητροπόλεως Θηβών π. Γεώργιος Τουλουμάκος, κληρικοί και λαϊκοί. Η εκδήλωση παρουσιάστηκε στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου Θηβαίων «Πινδάρεια 2017» στο Συνεδριακό Κέντρο Δήμου Θηβαίων.

Ο Μητροπολίτης Θηβών στον χαιρετισμό του μεταξύ άλλων τόνισε πως «η σημερινή εκδήλωση μου παρέχει την ευκαιρία να εκφράσω δημόσια τα ειλικρινή μου συναισθήματα αγάπης και εκτίμησης προς το πρόσωπο και το έργο του Μητροπολίτη Ιλίου κ. Αθηναγόρα».

Περισσότερα στην ιστοσελίδα της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών