Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
| Αγίου Διονυσίου Ιλίου

Το «2ο Παραδοσιακό Αντάμωμα» του Ι.Ν. Αγ. Διονυσίου Ιλίου

Την Κυριακή 4 Ιουνίου 2017 το βράδυ πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το 2ο Παραδοσιακό Αντάμωμα της Ενορίας Αγίου Διονυσίου Ιλίου στον προαύλιο χώρο της Εκκλησίας.

Η μουσικοχορευτική αυτή εκδήλωση έλαβε χώρα στα πλαίσια των εκδηλώσεων των 33ων Εστιακών που τα δύο τελευταία χρόνια συνδιοργανώνονται από την Ενορία μας και τον Εξωραϊστικό Σύλλογο «Εστία».

Στο πανηγύρι τραγούδησε ο καταξιωμένος και λαοφιλής Σάββας Σιάτρας ξεσηκώνοντας τις εκατοντάδες του κόσμου όλων των ηλικιών να διασκεδάσουν και να χορέψουν με κέφι, αφού είχαν προηγηθεί τα χορευτικά των Συλλόγων: Πανελλήνιος Σύλλογος «Τα Περιστέρια», Ένωση Ηπειρωτών Ιλίου, Ένωση Κρητών Ιλίου, Σωματείο Λαογραφικών Μελετών «Ελληνική Παράδοση», Σύλλογος Πελοποννησίων Καματερού και Εξωραϊστικός Σύλλογος «Εθνική Εστία».

Το πρώτιστο κίνητρο για την καθιέρωση «Παραδοσιακό Αντάμωμα» στην Ενορία του Αγίου Διονυσίου είναι η ευκαιρία που δίνεται στους Ενορίτες της, και όχι μόνο, να θυμηθούν οι παλιοί και να γνωρίσουν οι νέοι τα πατροπαράδοτα πανηγύρια της Πατρίδας μας, με αγάπη και σεβασμό στην παράδοση, στα ήθη και στα έθιμά μας. Η είσοδος ήταν ελεύθερη.

Εκ του Ιερού Ναού