Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Διαγωνισμός φωτογραφίας για μαθητές

Διαγωνισμό φωτογραφίας για μαθητές Γυμνασίων και Λυκείων των Δήμων που υπάγονται στην Ιερά Μητρόπολη Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως διοργανώνει το Γραφείο Νεότητας της Ιεράς Μητροπόλεως.

Προς τους
Αγαπητούς μαθητές και τις μαθήτριες
των Γυμνασίων και Λυκείων
της καθ΄ ημάς Ιεράς Μητροπόλεως

Αγαπητά μου, παιδιά,
Χ Ρ Ι Σ Τ Ο Σ   Α Ν Ε Σ Τ Η!

Η Ιερὰ Μητρόπολη Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως διοργανώνει κατά το Εκκλησιαστικό Έτος 2016-17, ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ με θέμα: «Εφηβικές ματιές στη χαρά της Ανάστασης». Ο διαγωνισμὸς αφορά αποκλειστικά σε μαθητές και μαθήτριες Γυμνασίων και Λυκείων των Δήμων Ιλίου, Αχαρνών, Πετρουπόλεως, Αγίων Αναργύρων-Καματερού, Φυλής και των περιοχών Βαρυμπόμπης, Κρυονερίου, Αφιδνών και Αυλώνα, που υπάγονται στην Ιερά Μητρόπολη.

Κάθε μαθητής μπορεί να συμμετέχει με 10 συνολικά φωτογραφίες τις οποίες πρέπει να παραδώσει σε ηλεκτρονική και έντυπη μορφή μέχρι το Σάββατο 15 Ιουνίου 2017 στο Γραφείο του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Ευαγγελισμού Θεοτόκου Ιλίου (οδός Πριάμου 123 Ίλιον), καθημερινά 10π.μ. ως 1μ.μ. και 5μ.μ. ως 8μ.μ.

Οι συμμετοχές παραδίδονται μέσα σε φάκελλο, ο οποίος εξωτερικά θα αναγράφει με καθαρά γράμματα το ονοματεπώνυμο και τη διεύθυνση του αποστολέα και στη θέση του παραλήπτη θα πρέπει να αναγράφονται τα εξής:

«Προς το Γραφείο Νεότητος της Ιεράς Μητροπόλεως Ιλίου,
Για τον Διαγωνισμό Φωτογραφίας 2016-17,
Υπόψη π. Αναστασίου Μπαστούνη
Ημερομηνία κατάθεσης:.....».

Μέσα στο φάκελλο θα περιλαμβάνονται απλή αίτηση συμμετοχής στο διαγωνισμό με τα στοιχεία του συμμετέχοντος (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, τηλέφωνο κινητό και σταθερό, e-mail, τάξη και σχολείο, ενορία) και οι φωτογραφίες σε έντυπη και ηλεκτρονική μορφή.

Οι φωτογραφίες θα περάσουν από κριτική επιτροπή και θα βαθμολογηθούν μέχρι τα τέλη του Ιουνίου. Τα αποτελέσματα θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως: www.imiliou.gr και θα σταλούν στα e-mail των συμμετεχόντων.

Ο πρώτος νικητής θα λάβει ως βραβείο ένα ταξίδι στην Ιταλία και ο δεύτερος και ο τρίτος μια φωτογραφική μηχανή.

Τα βραβεία θα απονεμηθούν την Δευτέρα 24 Ιουλίου 2017 (εορτή του Αγίου Αθηναγόρου) μετά την Αρχιερατική Θεία Λειτουργία. Όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν έντυπο έπαινο συμμετοχής στον διαγωνισμό.

Για πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε τις πρωϊνές εργάσιμες ώρες στο Γραφείο Νεότητας της Ιεράς Μητροπόλεως (τηλ.: 2102388398 εσωτ.: 225) ή στο μέλος του Γραφείου π. Αναστάσιο Μπαστούνη, στο τηλέφωνο: 6974576656.

Σας εύχομαι με την αρχιερατική μου καρδιά να έχετε καλή επιτυχία στις εξετάσεις σας και αναμένοντας με χαρὰ την ανταπόκρισή σας στον διαγωνισμό μας,

Διατελώ
Με ολόθερμες πατρικές ευχές
Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ

† Ο Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως
Α Θ Η Ν Α Γ Ο Ρ Α Σ