Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

7η Διημερίδα με θέμα: «Αιχμές στην Παθολογία»

Πραγματοποιήθηκε η 7η Διημερίδα με θέμα: «Αιχμές στην Παθολογία» που διοργανώθηκε από την Ελληνική Εταιρεία Δεικτών Καρκίνου και Στοχευμένης Θεραπείας σε συνεργασία με την Ιατρική Σχολή Ε.Κ.Π.Α, Β’ Παθολογική Κλινική & το Oμώνυμο Eργαστήριο, Γ.Ν.Α. “Iπποκράτειο” και διεξήχθη στις 31 Μαρτίου – 1 Απριλίου 2017, στο Ξενοδοχείο Crowne Plaza, στην Αθήνα.

Κατά την διάρκεια του συνεδρίου έγινε  η παρουσίαση των σημαντικότερων εξελίξεων­“αιχμών” σε όλο το φάσμα της Εσωτερικής Παθολογίας (Καρδιολογία, Γενική Ιατρική, Επείγουσα Ιατρική­ΜΕΘ, Λοιμώξεις, Σακχαρώδης Διαβήτης­Ενδοκρινολογία, Ρευματολογία, Αιματολογία, Ογκολογία, Γαστρεντερολογία, Ηπατολογία). Επίσης έγινε ξεχωριστό Νοσηλευτικό Τραπέζι όπου τονίστηκε  και αναδείχθηκε ο ρόλος της σύγχρονης νοσηλευτικής στην καλύτερη και ολοκληρωμένη φροντίδα ασθενών με ποικίλες Παθολογικές Παθήσεις.

Στο συνέδριο συμμετείχε ο πανοσ. αρχιμ. Δρ. Θεοδόσιος Μανώλης, Κλινικός Βιοιατρικής Έρευνας και Βιοηθικής Ογκολογίας κληρικός της Ιεράς Μητροπόλεως Ιλίου Αχαρνών και Πετρουπόλεως και τακτικό μέλος της Συνοδικής Επιτροπής επι Ποιμαντικών Θεμάτων και Καταστάσεων της Εκκλησίας της Ελλάδος.