Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
| Αγίας Βαρβάρας Ιλίου

Ομιλία με θέμα «Νέες τεχνολογίες στη ζωή των παιδιών και των εφήβων»

Επίκαιρη ομιλία με θέμα «Νέες τεχνολογίες στη ζωή παιδιών και εφήβων» θα γίνει στην ενορία της Αγίας Βαρβάρας, την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2017, στις 17:30.

Την ομιλία θα κάνει ο εφημέριος του Ιερού Ναού π. Γεώργιος Βασιλείου, M.Sc., Διπλωματούχος Μηχανικός Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Πληροφορικής, απόφοιτος του Πολυτεχνείου Πατρών, παρουσία όλων των εφημερίων του Ιερού Ναού. Η ομιλία αυτή θα είναι η πρώτη από μία σειρά ομιλιών που θα ασχοληθεί με τα οφέλη της τεχνολογίας, τους κινδύνους στη ζωή των παιδιών και θα καταλήξει σε μεθόδους προστασίας των παιδιών και των σπιτικών δικτύων. Το τεχνικό επίπεδο των ομιλιών θα είναι κατάλληλο για γονείς.

Θα ακολουθήσει ανοιχτή συζήτηση και δεξίωση γνωριμίας, στην οποία θα υπάρχει ζωντανή μουσική και φαγητό.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας, στη διπλανή αίθουσα θα υπάρχουν δραστηριότητες για παιδιά από επαγγελματία παιδαγωγό, ώστε να μπορούν οι γονείς απρόσκοπτα να συμμετέχουν στην ομιλία.

Η συμμετοχή στην εκδήλωση γίνεται κατόπιν προσκλήσεων που έχουν αποσταλεί με SMS σε κινητά τηλέφωνα και ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, από τους γονείς που έχουν παραχωρήσει τα στοιχεία τους στους υπευθύνους του Ιερού Ναού. Όσοι έλαβαν πρόσκληση και δεν επιθυμούν να λάβουν ξανά, παρακαλούνται να αποστείλουν ηλεκτρονικό μήνυμα με τον τηλεφωνικό τους αριθμό στο ag.varvara@imiliou.gr.

Προτρέπουμε όσους συμμετάσχουν να επιβεβαιώσουν τη συμμετοχή τους στο ag.varvara@imiliou.gr και να δηλώσουν τον αριθμό ατόμων που θα παρευρεθούν στην ομιλία, καθώς και τον αριθμό παιδιών που θα συμμετάσχουν στις παράλληλες δραστηριότητες.

Περισσότερες πληροφορίες στο email του Ιερού Ναού και στο τηλέφωνο 2102610455.