Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Επιτυχία στην χριστουγεννιάτικη φιλανθρωπική εκδήλωση της Αγ. Τριάδας

Χριστουγεννιάτικη Φιλανθρωπική εκδήλωση με την συμμετοχή μουσικών Βυζαντινών και Δυτικοευρωπαϊκών σχημάτων πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2016 στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού της Αγίας Τριάδας Πετρουπόλεως.

Την εκδήλωση, που σκοπό είχε την ενίσχυση του φιλανθρωπικού και κοινωνικού έργου της ενορίας της Αγίας Τριάδας, πλαισίωσαν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ηλιουπόλεως κ. Θεόδωρος, ο Προϊστάμενος του Ιερού Ναού Αρχιμ. Γερμανός Γκίκας, ο Προϊστάμενος του φιλόπτωχου της ενορίας π. Σπυρίδων Αργύρης καθώς και πλήθος κόσμου που προσήλθε για να ενισχύσει το πλούσιο φιλανθρωπικό έργο του ναού.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν η χορωδία του Πρωτοψάλτη του Ιερού Ναού της Αγίας Τριάδας Πετρουπόλεως κ. Θωμά Κραβαρίτη, που έψαλλαν κάλαντα από όλη την Ελλάδα, μουσικοί της Παιδικής και Νεανικής Ορχήστρας της Ν. Πατρικίδου, η οποία τελεί υπό την αιγίδα της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, η Βυζαντινή Χορωδία «Καλλικέλαδος Σάλπιγγα» υπό την διεύθυνση του Πρωτοψάλτη του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Ιλίου κ. Λεωνίδα Δούκα, ενώ ακούστηκαν και Δυτικοευρωπαϊκοι ύμνοι από τη χορωδία του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Αιγάλεω υπό την διεύθυνση του κ. Παναγιώτη Καλύβα.