Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Η γιορτή των παιδιών των εργαζομένων στο ΓΟΝΚ «Άγιοι Ανάργυροι»

Την Κυριακή 18-12-2016 και ώρα 12:00 μεσημβρινή, στον χώρο του αμφιθεάτρου του ΓΟΝΚ «οι Άγιοι Ανάργυροι», πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη ετήσια χριστουγεννιάτικη παιδική εορτή που διοργάνωσε ο σύλλογος Εργαζομένων του Νοσοκομείου.

Στην εορταστική εκδήλωση παρευρέθηκε σύσσωμη η Διοίκηση του Νοσοκομείου, το ιατρικό και Νοσηλευτικό προσωπικό καθώς επίσης και αρκετός κόσμος, φίλοι, γονείς και φυσικά παιδιά. Η αίθουσα στο αμφιθέατρο γέμισε από πολλά μικρά παιδιά, που συνοδευόμενα από τους γονείς τους, συμμετείχαν με το δικό τους τρόπο στην όμορφη αυτή εκδήλωση.

H εκδήλωση άνοιξε με σύντομο χαιρετισμό από τον εκπρόσωπο της Ιεράς Μητροπόλεως Ιλίου Αχαρνών και Πετρουπόλεως πανοσ. αρχιμ. Δρ Θεοδόσιο Μανώλη, Κλινικό Βιοιατρικής Έρευνας και Βιοηθικής Ογκολογίας, εντεταλμένο κληρικό, υπεύθυνο του Εκπαιδευτικού Έργου στο νοσοκομείο Γ.Ο.Ν.Κ. « οι Άγιοι Ανάργυροι».

Στη συνέχεια ακολούθησε η Διοικήτρια του Νοσοκομείου Δρ Μαρία Χαρίτου, ο πρόεδρος της Ιατρικής Υπηρεσίας του Νοσοκομείου και Διευθυντής της Β' Παθολογικής Κλινικής Δρ Ανδρέας Καλλιακμάνης και η Διευθύντρια της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας του Νοσοκομείου κα Βασιλική Φιλιππάτου.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με το μοίρασμα δώρων σε όλα τα παιδιά, Τέλος, μικροί και μεγάλοι, απόλαυσαν φαγητό και γλυκά από το γιορτινό μπουφέ που στήθηκε στην είσοδο του αμφιθεάτρου.