Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Η συμβολή του Παθολογικού νοσοκομείου στην περίθαλψη των ασθενών τελικού σταδίου

Το Παθολογικό Νοσοκομείο Αθηνών ΣΠΗΛΙΟΠΟΥΛΕΙΟ «Η ΑΓΙΑ ΕΛΕΝΗ», με αφορμή τη συμπλήρωση 100 ετών προσφοράς στο χώρο της υγείας και επιθυμώντας να μοιραστεί τους προβληματισμούς του για το ρόλο που θα διαδραματίσει στις διαμορφούμενες συνθήκες στο Υγειονομικό περιβάλλον αλλά και στις σύγχρονες ανάγκες νοσηλείας, διοργάνωσε Ημερίδα με θέμα «Η συμβολή του Παθολογικού νοσοκομείου στην περίθαλψη των ασθενών τελικού σταδίου».

Η ημερίδα πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2016 και ώρα 9.30-14.30 στο Ισόγειο του κτιρίου Γ του Γενικού Νοσοκομείου «Έλενα Βενιζέλου», απευθυνόμενο σε όλους τους Επαγγελματίες Υγείας (ιατρούς, Νοσηλευτές, Φαρμακοποιούς, Παραϊατρικό προσωπικό, Διοικητικό Προσωπικό, Κοινωνικούς Λειτουργούς κ.λ.π.).

Στην ημερίδα συμμετείχε ο πανοσ. αρχιμ. Δρ. Θεοδόσιος Μανώλης, Κλινικός Βιοιατρικής Έρευνας και Βιοηθικής Ογκολογίας ως κληρικός της Ιεράς Μητρόπολης Ιλίου Αχαρνών και Πετρουπόλεως και τακτικό μέλος της Συνοδικής Επιτροπής επι Ποιμαντικών Θεμάτων και Καταστάσεων της Εκκλησίας της Ελλάδος.