Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Εκδρομή της Αγ. Τριάδας Πετρ. στην Κρήτη

Εκδρομή στην Κρήτη διοργανώνει το Ταμείο Ενοριακής Δράσης του Ι.Ν. Αγ. Τριάδας Πετρουπόλεως, από 3 ως 9 Ιουλίου 2016.

Πρόγραμμα της εκδρομής

1η μέρα Κυριακή 3 Ιουλίου: Συγκέντρωση στο λιμάνι του Πειραιά, επιβίβαση στο πλοίο τακτοποίηση στις καμπίνες, διανυκτέρευση εν πλω.

2η μέρα Δευτέρα 4 Ιουλίου: Άφιξη το πρωί στα Χανιά.  Επιβίβαση σε πολυτελές πούλμαν και αναχώρηση. Θα επισκεφτούμε την Ι. Μονή της Αγίας  Τριάδος των Τζαγκαρόλων  τους τάφους των Βενιζέλου κατόπιν και συνεχίζουμε για την Ι. Μονή Ζωοδόχου Πηγής Χρυσοπηγής. Ακολουθεί η  Ι. Μονή Γωνιάς στο Κολυμπάρι, η Ορθόδοξη Ακαδημία Κρήτης, όπου διεξάγονται οι εργασίες της Αγ Μεγάλης Συνόδου, το σπήλαιο του Αγ. Ιωάννη του Ερημιτη στη Μαραθοκεφάλα, το Γερμανικό νεκροταφείο, και κατόπιν θα αναχωρήσομε για τα Χανιά. Γνωριμία  με την πόλη και αναχώρηση για το Ηράκλειο. Άφιξη στο ξενοδοχείο  τακτοποίηση στα δωμάτια και διανυκτέρευση.

3η μέρα Τρίτη 5 Ιουλίου: Μετά το Πρωινό αναχωρούμε για την Ιερά μονή Πρέβελη, γνωριμία με το Ρέθυμνο  χρόνος για μπάνιο και ακολουθεί η ιστορική μονή Αρκαδίου, επίσκεψη στην Ι. μονή Τιμίου Προδρόμου Αττάλης και Παντάνασας. Επιστροφή ξενοδοχείο,  γνωριμία με την πόλη. 

4η μέρα Τετάρτη 6 Ιουλίου: Μετά το πρωινό θα επισκεφτούμε την Ι. Μονή Παλιανής, και ακολουθεί το Βροντήσι. Συνεχίζουμε για Παναγία Καλύβιανή,  Ι. Μονή Οδηγήτριας, Μάταλα, χρόνος για μπάνιο, Γόρτυνα, Ι. προσκύνημα Αγ. Δέκα και επιστροφή στο Ηράκλειο.

5η μέρα Πέμπτη 7 Ιουλίου: Μετά το πρωινό  θα επισκεφτούμε την Κνωσό και κατόπιν συνεχίζουμε για την Ι. Μονή του αγ. Γεωργίου στο Σεληνάρι, Νεάπολη, μονή Κρεμαστών, Άγιος Νικόλαος,  Σητεία διανυκτέρευση.

6η μέρα Παρασκευή 8 Ιουλίου:  Μετά το πρωινό θα επισκεφτούμε την Ι. μονή Αγ. Ιωάννη Τοπλού, το φοινικόδασος του Βάι κατόπιν και ακολουθεί η μονή Καψά. Άφιξη στην Ιεράπετρα γνωριμία με την πόλη και αναχώρηση για Ηράκλειο. Επιβίβαση στο πλοίο και αναχώρηση για Πειραιά.

ΤΙΜΗ 295€ ΤΟ ΑΤΟΜΟ 
ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ
4 ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΕΙΣ  ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ 3* ΜΕ ΠΡΩΙΝΟ (3 Διανυκτερεύσεις  στο ξενοδοχείο BANISKO και 1 στη Σητεία στο ξενοδοχείο Ίτανος-ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ, ΣΥΝΟΔΟΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ, ΞΕΝΑΓΟΣ ΣΤΟΝ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΚΝΩΣΣΟΥ)

Για πληροφορίες απευθυνθείτε στον Ιερό Ναό Αγ. Τριάδας Πετρουπόλεως, 2105013108, τον π. Σπυρίδωνα Αργύρη (6981040520), την κα. Βλαχοπούλου (6972787685).