Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Ιδιαίτερες οι στιγμές στον Επιτάφιο του Ογκολογικού Νοσοκομείου

Η καθιερωμένη τελετή περιφοράς του Επιταφίου πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Μ. Παρασκευής 29/4/2016 στο Γενικό Ογκολογικό Νοσοκομείο Κηφισιάς «Άγιοι Ανάργυροι» παρόντος του Ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού του νοσοκομείου.

Συγκινητικές οι στιγμές καθώς οι εφημέριοι του Νοσοκομείου και οι ψάλτες ψέλνουν τα εγκώμια της Μεγάλης Παρασκευής και πολλοί ασθενείς μόνοι τους ή με την συνοδεία συγγενών τους έχουν βγει στα μπαλκόνια και στο προαύλιο του Νοσοκομείου για να προσευχηθούν. Αξίζει να αναφερθεί ότι με την άοκνη προσπάθεια και την ανύστακτη φροντίδα του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ. Αθηναγόρου σε συνεργασία με τους ιερείς του νοσοκομείου για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια, ο επιτάφιος βγήκε από το Παρεκκλήσι και κατευθύνθηκε στο εσωτερικό του Νοσοκομείου.

Εργαζόμενοι και επισκέπτες συγκινημένοι συμμετείχαν στην περιφορά του Επιταφίου. Την ακολουθία του Επιταφίου τίμησαν με την παρουσία τους ο ασκών χρέη Διοικητού και Διευθυντής της Ιατρικής Υπηρεσίας του νοσοκομείου, κ. Ανδρέας Καλλιακμάνης Συντ. Διευθυντής Β’ Παθολογικής Κλινικής, Γ.Ο.Ν.Κ. «Οι Άγιοι Ανάργυροι», η διευθύντρια της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας κυρία Βασιλική Φιλιππάτου, η Τομεάρχης Χειρουργικού τομέα κυρία Δήμητρα Δημομελέτη, η Τομεάρχης Παθολογικού τομέα κυρία Μαλαισίδου Μαρία, η υγειονολόγος κυρία Κωνσταντίνα Σέληνα-Γαβριηλίδου, καθώς επίσης και πολλοί διευθυντές κλινικών μαζί με το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό. Και φυσικά όλοι οι πιστοί που οι γιορτές του Πάσχα τους βρίσκουν μέσα στο νοσοκομείο, με τους ασθενείς να βουρκώνουν βλέποντας τον Επιτάφιο στα δωμάτια τους και να ζητούν από Την Χάρη του την ίαση.

Εκ του Ιερού Ναού Αγίων Αναργύρων Γ.Ο.Ν.Κ.