Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Ομιλία π. Βασιλείου Χριστοδούλου στον Αγ. Κων/νο Άνω Λιοσίων

Την Κυριακή 20 Μαρτίου 2016, ώρα 18:00 θα φιλοξενήσουμε στην ενορία μας τον π. Βασίλειο Χριστοδούλου, Θεολόγο και Συγγραφέα, Διευθυντή του Πολιτιστικού Κέντρου της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών και υπεύθυνο νεότητος του Ι. Ν. Μεταμορφώσεως Καλλιθέας.

Ο π. Βασίλειος θα διαπραγματευτεί το θέμα «11 Km για τον παράδεισο: Η πορεία της ζωής μας στο δρόμο προς Εμμαούς», μέσα από το οποίο θα μας δώσει μια γεύση από το συγγραφικό του έργο, μιας και το θέμα σχεδόν ταυτίζεται με τον τίτλο του τελευταίου του βιβλίου. Η επιθυμία του να εξελιχθεί η ομιλία σε διάλογο συνάδει με τις προτιμήσεις μας, αν κρίνουμε από τον τρόπο που ως επί το πλείστον εξελίσσονται οι ομιλίες στο «Μεταξύ ενηλίκων».

Η ομιλία της 20ης Μαρτίου 2016 θα είναι η τελευταία πριν το Πάσχα. Η ευχή όλων μας, αλλά και των ιερέων του ναού μας πρωτίστως, είναι το «Μεταξύ Ενηλίκων» να γίνει πρόδρομος για τις σαρακοστιανές προσευχητικές συναντήσεις μας στο ναό. Η δράση θα συνεχιστεί μετά το Πάσχα με μικρό αριθμό συναντήσεων.

Παράλληλα με το «Μεταξύ ενηλίκων» λειτουργεί στο πνευματικό κέντρο του ναού (υπόγεια αίθουσα) το «παρεάκι των παιδιών». Τα παιδιά θα ασχοληθούν αυτή την Κυριακή με παιχνίδι και χειροτεχνίες.

Εκ του Ι.Ν. Αγ. Κωνσταντίνου και Ελένης Άνω Λιοσίων