Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Έναρξη κατηχητικών συντροφιών Βαρυμπόμπης 2015-2016

Η κατηχητική συντροφιά Αγίου Αντωνίου Βαρυμπόμπης, ρίζωσε, άνθισε και όλο και ψηλώνει με την αγάπη Του...

Κι αφού ψηλώνει, φέτος αποφάσισε να ξεκινήσει τη χρονιά της με ένα ταξίδι προς τα πάνω, τελώντας την Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2015 την Θεία Ευχαριστία.

Όλοι οι μικροί φίλοι της συντροφιάς από πολύ νωρίς έδωσαν το παρόν, πλημμυρίζοντας το εκκλησάκι του Αγίου Αντωνίου με ματιές γεμάτες αγάπη και προσμονή για τη νέα κατηχητική χρονιά. Φυσικά, δεν έλειψε και η λαχτάρα για τα κεράσματα που θα ακολουθούσαν μετά τον Αγιασμό, φτιαγμένα από τα χεράκια της κ. Μαρίας Ροζακέα.

Με αυτό τον γλυκό τρόπο και αφήνοντας για λίγο τα καθήκοντα των κατηχητριών, αποχαιρέτησαν τα παιδιά οι δύο κατηχήτριες Βίκυ Κονδύλη και Μαρία Ροζακέα, που υπήρξαν η αφορμή που έριξε το σπόρο στη γειτονιά της Βαρυμπόμπης για να ανθίσει στις καρδιές των παιδιών η αγάπη Εκείνου. Παραμένουν στο αμπέλι μας ως συνοδοιπόροι και φάροι φωτεινοί.

Η συντροφιά όμως τούτη, πάντοτε μεγαλώνει κι έτσι τα παιδιά άνοιξαν την αγκαλιά τους διάπλατα και καλωσόρισαν στην συντροφιά τους την κ. Ντίνα Αυλακιώτου, έμπειρη παιδαγωγό, που θα συμβάλει στο κατηχητικό έργο.

Τα κλαδιά μας όλο και απλώνονται και σας περιμένουμε να μπλεχτούμε όλοι μαζί.

Από τις κατηχητικές συνάξεις του Ι.Ν. Αγ. Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Βαρυμπόμπης