Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Εκδρομή της Παλατιανής στην Κωνστ/πολη

Εκδρομή στην Κωνσταντινούπολη διοργανώνει ο Ι.Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου Παλατιανής Ιλίου, από 25 ως 31 Αυγούστου 2015.

Το πρόγραμμα της εκδρομής είναι το ακόλουθο:

1η ημέρα: Αναχώρηση από Αθήνα για Αλεξανδρούπολη. Στάση καθ’ οδόν για καφέ και γεύμα. Άφιξη στην Αλεξανδρούπολη. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Χρόνος ελεύθερος. Προαιρετικό γλέντι ή δείπνο. Διανυκτέρευση.

2η ημέρα: Πρωινό. Αναχώρηση για Κωνσταντινούπολη νωρίς το πρωί. Διέλευση τελωνείου Κήπων. Στάση στην Ραιδεστό και στη Συληβρία, όπου θα επισκεφθούμε το πατρικό σπίτι του Αγ. Νεκταρίου. Καθ’ οδόν γεύμα. Άφιξη στην Κωνσταντινούπολη. Ξενάγηση στο Μπαλουκλί και στην Παναγία των Βλαχερνών. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Χρόνος ελεύθερος. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

3η ημέρα: Πρωινό. Αναχώρηση από το ξενοδοχείο. Επίσκεψη στην Αγία Σοφία, στο Μπλέ Τζαμί, την Αγία Ειρήνη, τον Ιππόδρομο, το υδραγωγείο του Ιουστινιανού και το Τοπ-Καπί. Γεύμα. Χρόνος ελεύθερος στο Καπαλί Τσαρσί (σκεπαστή αγορά). Επιστροφή στο ξενοδοχείο για ξεκούραση. Το βράδυ γλέντι με ζωντανή μουσική και oriental. Διανυκτέρευση.

4η ημέρα: Πρωινό. Αναχώρηση με ναυλωμένο πλοίο για την Χάλκη και  την Πρίγκηπο. Γεύμα ατομικό. Το δειλινό κρουαζιέρα στο Βόσπορο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

5η ημέρα: Πρωινό. Επίσκεψη στη Μονή της Χώρας, στο Πιέρ Λοτί με θέα τον Κεράτιο κόλπο από ψηλά, στον Πύργο του Γαλατά, στον Ναό των Αγίων Σεργίου και Βάκχου (Μικρή Αγία Σοφία), στα Τείχη του Γεντί Κουλέ.  Δείπνο στο Κουμ – Καπί. Διανυκτέρευση.

6η ημέρα: Πρωινό. Χρόνος ελεύθερος για ψώνια. Αναχώρηση από την Κωνσταντινούπολη με προορισμό την Κομοτηνή. Άφιξη στην Κομοτηνή. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

7η ημέρα: Πρωινό. Αναχώρηση από Κομοτηνή για Αθήνα, με ενδιάμεση στάση καθ’ οδόν. Μικρή στάση στην Νέα Καρβάλη, όπου θα προσκυνήσουμε το ιερό λείψανο του Αγ. Γρηγορίου του Θεολόγου. Άφιξη στην Αθήνα.

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: 370 €

ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ  ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

- η  μετάβαση και επιστροφή με πολυτελές πούλμαν
- η  μεταφορά αποσκευών
- αρχηγός/συνοδός καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδρομής
- οι διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 4 αστέρων με πρωινό, σε δίκλινα δωμάτια με λουτρό
- οι ξεναγήσεις και περιηγήσεις του προγράμματος
- 5 ημέρες ξεναγός στην Κωνσταντινούπολη
- 1  πρωινό και 1 δείπνο στην Αλεξανδρούπολη
- 4 πρωινά στο ξενοδοχείο στην Κωνσταντινούπολη
- 4  δείπνα εκτός ξενοδοχείου στην Κωνσταντινούπολη
- 1 πρωινό και 1  δείπνο στην Κομοτηνή

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

- τα διαβατήρια
- τα εισιτήρια για μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους
- ο,τιδήποτε δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα

Σημειώσεις:

- Οι ενήλικες μπορούν να ταξιδέψουν με Διαβατήριο ή με νέου τύπου Αστυνομική Ταυτότητα (που να περιέχει και λατινικούς χαρακτήρες). Τα παιδιά μόνο με Διαβατήριο.
- Για επιλογή μονόκλινου δωματίου υπάρχει πρόσθετη επιβάρυνση στην τιμή συμμετοχής 20 € την βραδιά για Αλεξανδρούπολη και Κομοτηνή, και 25 € την βραδιά για Κωνσταντινούπολη.