Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Λήξη κατηχητικών συνάξεων Κοιμήσεως Θεοτόκου Αχαρνών

Την Κυριακή 24 Μαΐου 2015, μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας, με πολύ κέφι πραγματοποιήθηκε η επίσκεψη των παιδιών του Κατηχητικού Σχολείου της ενορίας της Κοιμήσεως Θεοτόκου Αχαρνών στο Φεστιβάλ Παραστατικών Τεχνών.

Τα παιδιά παρακολούθησαν μια παράσταση με θέατρο σιλουετών, ζωντανή μουσική, ακροβατικά και διαδραστικά παιχνίδια για όλους, που αγγίζει με ευαισθησία και χιούμορ το θέμα του σχολικού εκφοβισμού και μιλάει για τη σημασία της αλληλεγγύης και το θάρρος που όλοι, μικροί και μεγάλοι, χρειαζόμαστε ή κρύβουμε στην καρδιά μας!Το θάρρος για μια μικρή ανατροπή, όπου οι αδύναμοι μπορούν να γίνουν δυνατοί!

Ομως το καλοκαίρι ήρθε φέρνοντας μαζί του την λήξη των κατηχητικών συνάξεων μας και τις καλοκαιρινές διακοπές. Γι' αυτό την επόμενη Κυριακή 31 Μαίου πραγματοποιήθηκε η λήξη των κατηχητικών συνάξεων της ενορίας. Μετά την χαλάρωση, το παιχνίδι και αναμνηστικές φωτογραφίες όλα τα παιδιά πήραν αναμνηστικό δώρο και ανανεώσαμε το ραντεβού μας για το φθινόπωρο.

Όλοι μαζί, ο εφημέριος π. Θεολόγος Σκορδίλης, οι κατηχητές Ευθύμιος Γιανναράς, Μαρία Τσάπαλου, Λένα Βέργου και Γεωργία Τσάπαλου και τα κατηχητόπουλα της ενορίας μας, όλοι οι συναγωνιστές της πιο γλυκιάς, όμορφης και ειρηνικής στρατιάς του Χριστού μας, ευχόμαστε καλό καλοκαίρι σε όλους!

Εκ του Ιερού Ναού