Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
| Αγίας Βαρβάρας Ιλίου

Μετακατασκηνωτική συνάντηση αγοριών

Με παρόμοιο όμορφο πνεύμα χαράς με αυτό της συνάντησης των στελεχών των Κοριτσιών και δυναμισμού διεξήχθη και η μετακατασκηνωτική συνάντηση των στελεχών των Αγοριών των Γ' και Δ' κατασκηνωτικών περιόδων του Αυγούστου 2013, στην Αίθουσα του Ιερού Ναού Αγίας Βαρβάρας Ιλίου, το βράδυ τη Κυριακής 8 Δεκεμβρίου 2013.

Η εκδήλωση άρχισε με εσπερινό στο Ιερό Παρεκκλήσιο του Αγίου Ραφαήλ.

Οι Αιδεσιμολογιώτατοι Ιερείς του εν λόγῳ Ναού: ο νέος Προϊστάμενος π. Γεώργιος Βασιλείου, ο Υπεύθυνος Νεότητος π. Παναγιώτης Κολοκώτσιος και ο π. Θεοφάνης Θεοφάνους, κοπίασαν κι εργάστηκαν με την ψυχή τους για την ετοιμασία του πλούσιου δείπνου των στελεχών και την λειτουργικότητα του προγράμματος της συνάντησης. Με τον εύστοχο λόγο τους πρόσφεραν κι εκείνοι το δικό τους «λιθαράκι» στην διεξαγωγή μιας εποικοδομιτικής συζήτησης.

Όλα τα στελέχη εξέφρασαν σκέψεις, κρίσεις, ευχαριστίες και διετύπωσαν τις ωραίες αναμνήσεις τους από το κατασκηνωτικό καλοκαίρι, που πέρασε. Απώτερος πόθος όλων η απόκτηση κατασκηνωτικού χώρου, όπου η Μητρόπολη θα μπορεί να δραστηριοποιείται -όχι μόνο τον μήνα Αύγουστο- αλλά καθ' όλη την διάρκεια του έτους, ώστε να επιτελείται καλύτερα το ποιμαντικό της έργο.

Η βραδιά έκλεισε με πολύ χορό και τραγούδι.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν τα Αρχηγεία των Κατασκηνωτικών Περιόδων (Γ', Δ') και τα μέλη του Γραφείου Νεότητος της Ιεράς Μητροπόλεως: ο Δ/ντής π. Ιωαννίκιος Γιαννόπουλος, και ο π. Δημήτριος Παναγακόπουλος, που ήταν και Γενικός Υπεύθυνος του Τομέως Τροφοδοσίας και Υποδομής της κατασκήνωσης.