Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
| Αγίου Γεωργίου Ζωφριάς

Σύσταση χορωδίας στον Άγιο Γεώργιο Ζωφριάς

Ο Ι. Ν. Αγίου Γεωργίου Ζωφριάς ανακοινώνει τή σύσταση Χορωδίας Ενηλίκων με την ονομασία «Αγιωργήτικη Κομπανία».

Η Χορωδία, στην οποία ήδη συμμετέχουν 30 πρόσωπα, άνδρες και γυναίκες, ενήλικες, συνέρχεται σε πρόβες δύο φορές τη βδομάδα, κάθε Τετάρτη μετά την εσπερινή Παράκληση και κάθε Κυριακή στις 7 το απόγευμα.

Η «Αγιωργήτικη Κομπανία» πραγματοποίησε ήδη δύο εμφανίσεις. Η πρώτη κατά τη Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση του Ναού με παραδοσιακά κάλαντα και η δεύτερη όταν επισκέφθηκε τον Σεβασμιώτο Μητροπολίτη μας κ.κ. Αθηναγόρα ψάλλοντας επίσης παραδοσιακά κάλαντα μέσα στις γιορτές.

Τα μέλη της χορωδίας, με πολύ κέφι συμμετέχουν στις πρόβες κατά τίς οποίες διδάσκονται, πέρα από διάφορα παραδοσιακά και όχι μόνο ελληνικά τραγούδια, ύμνους της βυζαντινής μουσικής κατά την πρακτική μέθοδο διδασκαλίας.

Η επόμενη παρουσία της χορωδίας θα πραγματοποιηθεί στις 3 Μαρτίου, Κυριακή του Ασώτου απόγευμα, κατά τη διάρκεια προγραμματιζόμενης εκδήλωσης για τη Ξενιτιά και τους Ξενιτεμένους, από τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Ζωφριάς, καθώς και την Κυριακή, 24 Μαρτίου το απόγευμα, κατά τη διάρκεια Εκδήλωσης για την Επέτειο της Εθνικής Παλιγγενεσίας της 25ης Μαρτίου.