Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Ενοριακή δράση, εν δράσει!

Μία πολύ όμορφη γιορτή με εκατοντάδες προσκεκλημένους έγινε στο κτήμα «Αριάδνη». Εκείνοι που όλο το χρόνο προσφέρουν στους συνανθρώπους μας, είχαν μερικές στιγμές κοινής αναψυχής!

Το κεντρικό φιλόπτωχο ταμείο της Ιεράς Μητροπόλεως Ιλίου διοργάνωσε αυτή τη γιορτή, όπως κάθε χρόνο, και προσκάλεσε τα μέλη των ενοριακών φιλοπτώχων ταμείων. Σχεδόν όλοι οι ναοί της Μητροπόλεως εκπροσωπήθηκαν σε αυτή τη γιορτή. Το παρόν έδωσαν οι δήμαρχοι των Δήμων της Μητροπόλεώς μας και οι εκπρόσωποί τους, με τους οποίους υπάρχει αγαστή συνεργασία και αλληλοβοήθεια στα θέματα της ανακούφισης των συνανθρώπων μας που δυσκολεύονται να ανταπεξέλθουν στις δυσκολίες της εποχής. Παρόντες ήταν ο δήμαρχος Φυλής κ. Μπουραΐμης, ο δήμαρχος Αγίων Αναργύρων-Καματερού κ. Σαράντης και εκπρόσωποι των υπολοίπων δήμων, οι οποίοι ομίλησαν στους παρευρισκόμενους. Τέλος, παρευρέθη και ο δήμαρχος Αχαρνών κ. Ντούρος.

Ο υπεύθυνος για το κεντρικό φιλόπτωχο ταμείο και Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος της Μητροπόλεως Ιλίου, π. Εμμανουήλ Σέρβος έκανε έναν εκτενή απολογισμό όλων των πεπραγμένων το 2012 - και δεν ήταν λίγα!

Το λόγο έλαβε ο Μητροπολίτης Ιλίου κ. Αθηναγόρας και απευθύνθηκε στους παρευρισκόμενους, ενισχύοντάς τους στο δύσκολο έργο που οικειοθελώς και ανιδιοτελώς έχουν αναλάβει.

Μετά την κοπή της πίτας, ξεκίνησε η διασκέδαση. Ξεκίνησε ένα μουσικό σχήμα από παιδιά του Ι. Ν. Αγίου Γεωργίου Ζωφριάς. Συνέχισε ο ταχυδακτυλουργός Κωνσταντίνος, ο οποίος έκανε τους πάντες να γελάσουν! Η γιορτή έκλεισε με τραγούδι από την καλλίφωνη κ. Λυδία Σέρβου, την οποία συνόδευε στο πιάνο ο διακεκριμένος μουσικός π. Χρύσανθος Αλισάφης.