Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Ομιλία του π. Ανδρέα Κονάνου

Τη Δευτέρα 26 Νοεμβρίου στις 18:00 πραγματοποιήθηκε στον Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου Πετρούπολης ομιλία στο πλαίσιο της σχολής γονέων της ενορίας. Καλεσμένος ήταν ο π. Ανδρέας Κονάνος που ανέπτυξε το θέμα «Μην αφήνεις τις τύψεις να σε πνίγουν». Τον ομιλητή παρουσίασε ο π. Ευάγγελος Ζαχαρίας, υπεύθυνος νεότητας του ναού. Πλήθος ανθρώπων παρακολούθησαν την ομιλία με ενδιαφέρον, ενώ εντύπωση έκανε η σύντομη προσευχή που πρότεινε ο π. Ανδρέας: «Κύριε, σ' ευχαριστώ που με αγαπάς, με συγχωρείς και με δέχεσαι όπως είμαι».

Στη συνέχεια ο π. Εμμανουήλ Σέρβος, γενικός αρχιερατικός επίτροπος της Μητρόπολής μας και προϊστάμενος του ναού, ευχαρίστησε τον π. Ανδρέα για την ομιλία του και τόνισε τη σημασία που έχει για έναν χριστιανό η επιλογή πνευματικού - εξομολόγου. Ακολούθησαν ερωτήσεις από το κοινό, ενώ μετά το τέλος της εκδήλωσης πολλοί ζήτησαν και την ευχή του π. Ανδρέα.

Η επόμενη ομιλία θα γίνει την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου το απόγευμα με προσκεκλημένο τον μητροπολίτη Σισανίου και Σιατίστης κ. Παύλο.

* «Αθέατα περάσματα»: http://www.atheataperasmata.com/ , βιβλία: http://www.biblionet.gr/author/81218/π._Ανδρέας_Κονάνος