Κοιμήσεως Θεοτόκου (Παλατιανής) Ιλίου

Πληροφορίες για το ναό
 

Διεύθυνση/θέση:

Κοιμήσεως Θεοτόκου και Μεθοδίου Πατριάρχου
13121 Ίλιον


Εφημέριοι:

Πρωτοπρεσβύτερος Θεόδωρος Παπαγιάννης (προϊστάμενος)
Πρεσβύτερος Δημήτριος Τζίμας

 

Ιερές Πανηγύρεις:

15 Αυγούστου, Κοιμήσεως της Θεοτόκου
21 Νοεμβρίου, Εισοδίων της Θεοτόκου

 

Τηλέφωνο:

210 26 14 336

 

Τηλεομοιότυπο (Fax):

210 26 12 790

 

Ιστοσελίδα ναού:
www.panagiapalatiani.gr

 

Φωτογραφίες Ιερού Ναού Κοιμήσεως Θεοτόκου (Παλατιανής) Ιλίου
https://photos.app.goo.gl/UosPUKjXokbGRFPh6

 


Τελευταία Νέα

Αγρυπνία Τριών Ιεραρχών στην Παναγία Παλατιανή

Ιερά αγρυπνία θα τελεστεί στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Παλατιανής Ιλίου επί τη εορτή των Τριών Ιεραρχών, προστατών των γραμμάτων και της παιδείας.

Χριστουγεννιάτικη γιορτή Ι.Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου Παλατιανής

Τα παιδιά της ενορίας Κοιμήσεως Θεοτόκου Παλατιανής Ιλίου πραγματοποιούν τη χριστουγεννιάτικη γιορτή τους και μας προσκαλούν την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2019, στις 6 το απόγευμα.

Αγρυπνία Αγ. Άννης στην Παναγία Παλατιανή

Ιερά αγρυπνία επί τη εορτή της συλλήψεως της Αγίας Άννης θα τελεσθεί στον Ι.Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου Παλατιανής Ιλίου, την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2019, από 20:30-00:30 περίπου.

Εκδρομή Παναγίας Παλατιανής στα Μέγαρα

Προσκυνηματική εκδρομή στην Ιερά Μονή Αγίου Ιεροθέου (Παναγίας Κυπαρισσιωτίσσης) στα Μέγαρα πραγματοποιεί η ενορία της Κοιμήσεως Θεοτόκου Παλατιανής Ιλίου.

Η πανήγυρις της Παναγίας Παλατιανής Ιλίου

Η πανήγυρις των Εισοδίων της Θεοτόκου εορτάστηκε στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Παλατιανής Ιλίου, την Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2019.

Πανήγυρις Παναγίας Παλατιανής

Ο Ιερός Ναός Κοιμήσεως Θεοτόκου Παλατιανής Ιλίου τιμά και πανηγυρίζει την εν τω Ναώ Είσοδο της Υπεραγίας Θεοτόκου.

Αγρυπνία Αγ. Νεκταρίου στην Παναγία Παλατιανή

Ιερά Αγρυπνία θα τελεστεί στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Παλατιανής Ιλίου επί τη εορτή του Αγίου Νεκταρίου, Επισκόπου Πενταπόλεως.

Από την εκδρομή της Παναγίας Παλατιανής στην Βουλγαρία

Δείτε βίντεο με τα στιγμιότυπα της εκδομής στη Βουλγαρία που πραγματοποίησε η ενορία Κοιμήσεως Θεοτόκου Παλατιανής Ιλίου, στις 26-29/9/2019.

Το ταξίδι αρχίζει και φέτος

«Το ταξίδι αρχίζει και φέτος... θα έρθεις μαζί μας;»

Έναρξη μαθημάτων Σχολής Βυζαντινής Μουσικής

Tο διδακτικό έτος 2019-2020 ξεκινά για τη Σχολή της Βυζαντινής Εκκλησιαστικής Μουσικής της Μητροπόλεώς μας και οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να προσέλθουν για εγγραφές.

Αγρυπνία Αναλήψεως στην Παναγία Παλατιανή Ιλίου

Ιερά Αγρυπνία θα τελεστεί στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Παλατιανής Ιλίου επί τη εορτή της Αναλήψεως του Κυρίου, την Τετάρτη 5 Ιουνίου 2019, από 20:30 ως 01:00.

Αγρυπνία Παναγίας Ελεούσας στην Παναγία Παλατιανή Ιλίου

Ιερά αγρυπνία επί τη συνάξει της Υπεραγίας Θεοτόκου «εν τω κελλίω του άδειν» θα τελεστεί στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Παλατιανής Ιλίου, τη Δευτέρα 10 Ιουνίου 2019, από τις 20:30 ως τις 00:30 μετά τα μεσάνυχτα.

Ακολουθία των Παθών

Στον Ι.Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου Παλατιανής Ιλίου χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιλίου κ. Αθηναγόρας, κατά την ακολουθία των Παθών, τη Μεγάλη Πέμπτη του 2019.

Θεία Λειτουργία στον Ι.Ν. Παναγίας Παλατιανής

Στον Ι.Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου Παλατιανής Ιλίου λειτούργησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιλίου κ. Αθηναγόρας την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2019, ημέρα κατά την οποία τιμάται η μνήμη του Αγίου Ιερομάρτυρος Χαραλάμπους.

Αγρυπνία Υπαπαντής του Σωτήρος στην Παναγία Παλατιανή

Αγρυπνία θα τελεστεί στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Παλατιανής Ιλίου, επί τη εορτή της Υπαπαντής του Κυρίου στις 1/2/2019, από τις 8.30 μ.μ. έως τις 1 π.μ.

7-ήμερο προσκύνημα στους Αγ. Τόπους

Η ενορία της Κοιμήσεως Θεοτόκου Παλατιανής Ιλίου διοργανώνει επταήμερη «ιερά αποδημία» στους Αγίους Τόπους, από 14-20 Μαΐου 2019.

Από την εκδρομή της Παναγίας Παλατιανής στην Εύβοια

Από το προσκύνημα της ενορίας της Κοιμήσεως Θεοτόκου Παλατιανής Ιλίου στον Άγιο Ιωάννη τον Ρώσο και την Ι.Μ. Οσίου Δαυίδ στην Εύβοια, το Σάββατο 1/12/2018.

Πανήγυρις Εισοδίων της Θεοτόκου στην Παλατιανή Ιλίου

Ο Ιερός Ναός Κοιμήσεως Θεοτόκου Παλατιανής Ιλίου τιμά και πανηγυρίζει την εν τω Ναώ Είσοδο της Υπεραγίας Θεοτόκου.

Στιγμές την εκδρομή της ενορίας στην Πάτρα και το Αίγιο

Δείτε φωτογραφικά στιγμιότυπα από την εκδρομή της ενορίας της Κοιμήσεως Θεοτόκου Παλατιανής Ιλίου στον Άγιο Ανδρέα Πατρών, την Παναγία Τρυπητή και την Ι.Μ. Γηροκομείου:

Έναρξη κατηχητικών συνάξεων Παναγίας Παλατιανής Ιλίου

Με τη χάρη Θεού αρχίζει και πάλι η κατηχητική χρονιά στην ενορία της Κοιμήσεως Θεοτόκου Παλατιανής Ιλίου. Μην χάσεις την ευκαιρία να ξανασυναντηθείς με τους παλιούς σου φίλους αλλά και να γνωρίσεις νέους.

Εκδρομή Παναγίας Παλατιανής στην Πάτρα και το Αίγιο

Η ενορία της Κοιμήσεως Θεοτόκου Παλατιανής Ιλίου θα πραγματοποιήσει μονοήμερη, προσκυνηματική εκδρομή στον Ιερό Ναό Αγίου Ανδρέα στην Πάτρα και στην Παναγία Τρυπητή στο Αίγιο, το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2018.

Αγρυπνία Γενεσίου της Θεοτόκου στην Παναγία Παλατιανή

Ιερά αγρυπνία θα τελεστεί στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Παλατιανής Ιλίου, επί τη εορτή του Γενεθλίου της Θεοτόκου.

Πανήγυρις Αγ. Παρασκευής στο Ίλιον

Στις 26 Ιουλίου 2018 εορτάζει ο Ιερός Ναός της Αγίας Παρασκευής, επί της οδού Αγίου Γεωργίου. Οι ακολουθίες θα τελεσθούν κατά το κάτωθι πρόγραμμα:

Απόδραση στα Καλάβρυτα για τους ενορίτες της Παλατιανής Ιλίου

Τα ιστορικά Καλάβρυτα επισκέφθηκαν μέσω του οδοντωτού σιδηροδρόμου οι ενορίες του Ι.Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου Παλατιανής Ιλίου, στις 12 Μαΐου 2018.

Αγρυπνία Αναλήψεως του Κυρίου στην Παλατιανή Ιλίου

Αγρυπνία θα τελεστεί στον Ι.Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου Παλατιανής Ιλίου, επί τη εορτή της Αναλήψεως του Κυρίου, την Τετάρτη 16 Μαΐου 2018, από τις 20:30 ως τη 1 π.μ.

Εκδρομή Παναγίας Παλατιανής στα Καλάβρυτα

Η ενορία της Κοιμήσεως Θεοτόκου Παλατιανής Ιλίου θα πραγματοποιήσει εκδρομή στα ηρωικά και μαρτυρικά Καλάβρυτα, στην Αγία Λαύρα και Μέγα Σπήλαιο.

Από την εκδρομή της Παναγίας Παλατιανής στο Μάζι Μεγάρων

Δείτε φωτογραφίες και ακούστε την ομιλία του ηγουμένου της Ι.Μ. Αγίας Παρασκευής Μαζίου Μεγάρων, από την εκδρομή που πραγματοποίησε η ενορία της Κοιμήσεως Θεοτόκου Παλατιανής Ιλίου, στις 17 Μαρτίου 2018.

Εορτή για την 25η Μαρτίου στην Παναγία Παλατιανή

Οι νεανικές και κατηχητικές συνάξεις του Ι.Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου Παλατιανής Ιλίου προσκαλούν σε μία γιορτή για την ελευθερία.

Εκδρομή ενορίας Παλατιανής στα Μέγαρα

Προσκυνηματική εκδρομή στην Ι.Μ. Αγ. Παρασκευής Μαζίου Μεγάρων θα πραγματοποιήσει η ενορία της Κοιμήσεως Θεοτόκου Παλατιανής Ιλίου.

Από την εκδρομή της Παναγίας Παλατιανής στη Σαλαμίνα

Δείτε δύο παρουσιάσεις φωτογραφιών που ετοίμασαν οι ενορίτες του Ι.Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου Παλατιανής Ιλίου, από την εκδρομή που πραγματοποίησαν στις 3 Φεβρουαρίου 2018, στην Ι.Μ. Φανερωμένης της Σαλαμίνας.

Προβολή ταινίας στην Κοίμηση Θεοτόκου Παλατιανής

Η ενορία του Ιερού Ναού Κοιμήσεως Θεοτόκου Παλατιανής Ιλίου προσκαλεί σε φιλανθρωπική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 6 μ.μ., στο Πνευματικό Κέντρο του Ναού.

Αγρυπνία Υπαπαντής στην Παναγία Παλατιανή

Επί τη εορτή της Υπαπαντής του Κυρίου, θα τελεστεί την Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου 2018 Ιερά Αγρυπνία, στον Ι.Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου Παλατιανής Ιλίου.

Εκδρομή ενορίας Παλατιανής στη Σαλαμίνα

Το Σάββατο 03.02.2018 το Ταμείο Ενοριακής Δράσεως του Ιερού Ναού Κοιμήσεως Θεοτόκου Παλατιανής Ιλίου, διοργανώνει πρωϊνή, προσκυνηματική εκδρομή στην Παναγία Φανερωμένη Σαλαμίνας.

Χριστουγεννιάτικη γιορτή ενορίας Παναγίας Παλατιανής

Προσκαλούνται οι γονείς και οι φίλοι της ενορίας Κοιμήσεως Θεοτόκου Παλατιανής Ιλίου στη Χριστουγεννιάτικη γιορτή των κατηχητικών συνάξεων της ενορίας, που θα γίνει στο Πνευματικό Κέντρο του ναού, το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2017, στις 18:30.

Αγρυπνία Αγ. Άννης στην Παλατιανή Ιλίου

Ιερά αγρυπνία επί τη εορτή της Αγίας Άννης θα τελεστεί στον Ι.Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου Παλατιανής Ιλίου, την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2017.

Λαμπρά η πανήγυρις των Εισοδίων

Με κάθε επισημότητα εορτάστηκε η εορτή της Εισόδου της Παναγίας στα Άγια των Αγίων στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό της Κοιμήσεως Θεοτόκου Παλατιανής στο Ίλιον.

Πανήγυρις Εισοδίων της Θεοτόκου Παλατιανής Ιλίου

Ο Ιερός Ναός Κοιμήσεως της Θεοτόκου Παλατιανής Ιλίου τιμά και πανηγυρίζει την εν τω ναώ Είσοδο της Υπεραγίας Θεοτόκου.

Αγρυπνία Αγ. Νεκταρίου στην Κοίμηση Θεοτόκου Παλατιανής

Αγρυπνία θα τελεστεί στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Παλατιανής Ιλίου, επί τη εορτή του Αγίου Νεκταρίου, Επισκόπου Πενταπόλεως.

Ξεκινούν οι κατηχητικές συνάξεις στην Παλατιανή Ιλίου

Πρόσκληση προς τα παιδιά όλων των τάξεων του σχολείου απευθύνει η ενορία της Κοιμήσεως Θεοτόκου Παλατιανής Ιλίου.

Εκδρομή Παναγίας Παλατιανής στον Όσιο Λουκά

Το Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2017, η ενορία της Κοιμήσεως Θεοτόκου Παλατιανής Ιλίου θα πραγματοποιήσει ολοήμερη εκδρομή στην Ι.Μ. Οσίου Λουκά Βοιωτίας, το Δίστομο, την Ι.Μ. Παναγίας Μακαριωτίσσης και τη Λιβαδειά.

Έναρξη μαθημάτων Σχολής Μουσικής

Με αγιασμό που θα γίνει τη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2017 στον Ι.Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου Παλατιανής Ιλίου θα ξεκινήσει κι εφέτος της δραστηριότητές της η Σχολή Βυζαντινής Εκκλησιαστικής Μουσικής της Ι. Μητροπόλεως Ιλίου.

Αγρυπνία Γενεσίου της Θεοτόκου στον Ι.Ν. Παλατιανής Ιλίου

Αγρυπνία θα τελεστεί την Πέμπτη 7/9/2017 στον Ι.Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου Παλατιανής Ιλίου, επί τη εορτή του Γενεσίου της Θεοτόκου.

Πανήγυρις Κοιμήσεως Θεοτόκου Παλατιανής Ιλίου

Πανηγυρίζει ο Ιερός Ναός Κοιμήσεως Θεοτόκου Παλατιανής Ιλίου, στις 14 και 15 Αυγούστου 2017.

Πανήγυρις παρεκκλησίου Αγ. Παρασκευής στο Ίλιον

Στις 26 Ιουλίου 2017 εορτάζει ο Ιερός Ναός της Αγίας Παρασκευής, επί της οδού Αγίου Γεωργίου στο Ίλιον.

Αγρυπνία Παναγίας Ελεούσης στην Παλατιανή Ιλίου

Αγρυπνία επί τη εορτή της Παναγίας της Ελεούσης με την Απόδοση της Πεντηκοστής θα γίνει στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Παλατιανής Ιλίου, την Παρασκευή 9 Ιουνίου, από τις 8.30 μ.μ. έως τις 12.30 μετά τα μεσάνυχτα. Θα τεθεί προς προσκύνηση εικόνα της Παναγίας Ελεούσης του 19ου αιώνος.

Από την Άλωση στην Απελευθέρωση

Μία ημέρα πριν την 564η επέτειο από την άλωση της Κωνσταντινουπόλεως η ενορία της Κοιμήσεως Θεοτόκου Παλατιανής Ιλίου τιμά την Αγία Ακυλίνα τη Ζαγκλιβερινή, σε μία εκδήλωση με τίτλο:

Φωτογραφίες από την Κυριακή της Σαμαρείτιδος στην Παλατιανή

Στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Παλατιανής Ιλίου λειτούργησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιλίου κ. Αθηναγόρας, την Κυριακή της Σαμαρείτιδος, 14 Μαΐου 2017.

Αγρυπνία Αναλήψεως στην Παναγία Παλατιανή Ιλίου

Την Τετάρτη 24 Μαΐου 2017, στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Παλατιανής Ιλίου θα τελεσθεί Ιερά αγρυπνία επί τη εορτή της Ανα&lambd

Φωτοστιγμές από το Πάσχα στην Παναγία Παλατιανή

Όμορφες συλλογές φωτογραφιών και βίντεο τα οποία δημιούργησαν οι ενορίτες του Ι.Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου Παλατιανής Ιλίου, σε μία διαδρομή από το Σάββατο του Λαζάρου μέχρι το βράδυ της Αναστάσεως!

Εκδρομή ενορίας Παλατιανής στο Ναύπλιο

Η ενορία της Κοιμήσεως Θεοτόκου Παλατιανής Ιλίου διοργανώνει ολοήμερη εκδρομή το Σάββατο 13 Μαΐου 2017 στο Ναύπλιο.

Αγρυπνία Ακαθίστου Ύμνου στην Κοίμηση Θεοτόκου Παλατιανής Ιλίου

Ιερά Αγρυπνία θα τελεστεί στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Παλατιανής Ιλίου, την Παρασκευή 31 Μαρτίου 2017, στις 21:30.

Αναγγελία γιορτής για την 25η Μαρτίου στην Παλατιανή Ιλίου

Την Κυριακή 26 Μαρτίου 2017, στις 7 μ.μ., οι νεανικές συντροφιές του Ι.Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου Παλατιανής Ιλίου θα θυμηθούν και θα τιμήσουν την 25η Μαρτίου 1821, σε μία γιορτή για την ελευθερία.

Εκδρομή Παναγίας Παλατιανής στην Μονή Γοργοεπηκόου

Απογευματινό προσκύνημα θα πραγματοποιήσει η ενορία της Κοιμήσεως Θεοτόκου Παλατιανής Ιλίου το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2017.

Μουσικολογική ομιλία «Το πανόραμα της ψαλτικής τέχνης»

Μία μουσικολογική ομιλία από τον κ. Πολύκαρπο Πολυκαρπίδη διοργανώνει η Σχολή Βυζαντινής Εκκλησιαστικής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως Ιλίου.

Τσάι με προβολή ταινίας στην Παναγία Παλατιανή

Η ενορία της Κοιμήσεως Θεοτόκου Παλατιανής Ιλίου προσκαλεί στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2017, στις 6 το απόγευμα.

Αγρυπνία Υπαπαντής του Κυρίου στην Παναγία Παλατιανή

Ιερά Αγρυπνία θα τελεστεί την Τετάρτη 1η Φεβρουαρίου 2017, επί τη εορτή της Υπαπαντής του Κυρίου, στον Ι.Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου Παλατιανής Ιλίου.

Εκδρομή Παναγίας Παλατιανής στο Λουτράκι

Η ενορία του Ι.Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου Παλατιανής Ιλίου θα πραγματοποιήσει απογευματινό προσκύνημα στην Ι.Μ. Οσίου Παταπίου στο Λουτράκι Κορινθίας.

Αγρυπνία Αγ. Άννης στον Ι.Ν. Κοιμ. Θεοτ. Παλατιανής Ιλίου

Αγρυπνία θα τελεστεί στον Ι.Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου Παλατιανής Ιλίου, την Πέμπτη 8/12, στις 20:30, επί τη εορτή της συλλήψεως της Αγίας Άννης.

Πανήγυρις και χειροτονία στην Παλατιανή Ιλίου

Ένα νέο πρεσβύτερο χειροτόνησε ο Μητροπολίτης Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως κ. Αθηναγόρας, κατά την πανηγυρική Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Παλατιανής Ιλίου, ανήμερα της εορτής των Εισοδίων​.

Αγρυπνία των Εισοδίων στην Κοίμηση Θεοτόκου Παλατιανής

Ιερά Αγρυπνία θα τελεστεί στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Παλατιανής Ιλίου επί τη πανηγύρει των Εισοδίων της Θεοτόκου.

Πανήγυρις Εισοδίων της Θεοτόκου στην Παλατιανή Ιλίου

Ο Ιερός Ναός Κοιμήσεως Θεοτόκου Παλατιανής Ιλίου πανηγυρίζει την Είσοδο της Θεοτόκου στον Ναό, σύμφωνα με το εξής πρόγραμμα:

Αγρυπνία Αγ. Νεκταρίου στην Παλατιανή Ιλίου

Ιερά αγρυπνία θα τελεστεί στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Παλατιανής Ιλίου, επί τη μνήμη του Αγίου Νεκταρίου, Επισκόπου Πενταπόλεως.

Διοργάνωση εκδρομής της Παλατιανής στην Πύλο

Ημερήσια προσκυνηματική εκδρομή στην Ι.Μ. Προφήτου Ιωήλ και την Μυρτιδιώτισσα της Πύλου, καθώς και στην Υπαπαντή της Καλαμάτας διοργανώνει η ενορία της Κοιμήσεως Θεοτόκου Παλατιανής Ιλίου.

Η ακολουθία του Νυμφίου στην Παλατιανή

Κυριακή των Βαΐων εσπέρας, η ακολουθία του Νυμφίου με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ιλίου, στον Ι.Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου Παλατιανής.

Αγρυπνία Ακαθίστου Ύμνου στην Παλατιανή Ιλίου

Αγρυπνία θα τελεστεί στον Ι.Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου Παλατιανής Ιλίου, την Παρασκευή 15/4/2015, στις 21:30.

Παιδικές φωνές γιόρτασαν την 25η Μαρτίου στην Παλατιανή

Για πέμπτη συνεχή χρονιά οι νεανικές συντροφιές και οι κατηχητικές συνάξεις του Ι.Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου Παλατιανής Ιλίου γιόρτασαν την επέτειο της 25ης Μαρτίου.

Κυριακή της Ορθοδοξίας στην Παλατιανή Ιλίου

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο, ένα αφιέρωμα που δημιούργησαν τα στελέχη του Ι.Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου Παλατιανής Ιλίου, για την Κυριακή της Ορθοδοξίας, 20/3/2016.

Γιορτή για την 25η Μαρτίου στην Παλατιανή

Την καθιερωμένη γιορτή για την επέτειο της εθνικής παλιγγενεσίας πραγματοποιούν τα παιδιά των κατηχητικών συνάξεων της ενορίας της Παλατιανής Ιλίου.

Φιλανθρωπική εκδήλωση στην Κοίμηση Θεοτόκου Παλατιανής Ιλίου

Φιλανθρωπικό τσάι διοργανώνει η ενορία της Παλατιανής του Ιλίου, την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2016, στις 6 το απόγευμα.

Αγρυπνία Υπαπαντής στην Παλατιανή Ιλίου

Επί τη εορτή της Υπαπαντής του Κυρίου, θα τελεστεί την Δευτέρα 1η Φεβρουαρίου ξημερώματα Τρίτης στον Ιερό Ναό μας ΑΓΡΥΠΝΙΑ.

Χριστουγεννιάτικη γιορτή στην Παλατιανή Ιλίου

«Αγάπης μήνυμα για όλους» είναι ο τίτλος της χριστουγεννιάτικης γιορτής που ετοιμάζουν τα παιδιά των κατηχητικών συνάξεων του Ι.Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου Παλατιανής Ιλίου.

Χριστουγεννιάτικη αγορά αγάπης στην Παλατιανή

Χειροποίητα γλυκίσματα και δώρα έφτιαξαν με αγάπη οι εθελοντές του Ιερού Ναού Κοιμήσεως Θεοτόκου Παλατιανής, ώστε να διοργανωθεί η αγορά για την ενίσχυση όσων έχουν ανάγκη.

Αγρυπνία Αγ. Σπυρίδωνος στην Παλατιανή Ιλίου

Αγρυπνία θα τελεστεί στον Ι.Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου Παλατιανής Ιλίου την Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2015, στη μνήμη του Αγίου Σπυρίδωνος.

Εκδρομή της Παλατιανής στην Μονή Μακρυμάλλης και τη Χαλκίδα

Δείτε φωτογραφίες από την εκδρομή της ενορίας της Κοιμήσεως Θεοτόκου Παλατιανής Ιλίου στην Ι.Μ. Μακρυμάλλης και τη Χαλκίδα.

Χειροτονία και χειροθεσία στη λαμπρή πανήγυρη της Παλατιανής

Μια ιδιαίτερη ημέρα, με πολλές  χαρές και οι συγκινήσεις ήταν το Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2015 για την ενορία της Παναγίας Παλατιανής στο Ίλιον.

Πανήγυρις Εισοδίων της Θεοτόκου στην Παλατιανή Ιλίου

Το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του Ι.Ν.

Από το προσκύνημα της ενορίας Παλατιανής στην Τήνο

​Στις 17/10/2015 ημέρα Σάββατο η ενορία της Παναγίας Παλατιανής ξεκίνησε για το Ιερό νησί της Τήνου!

Εκδρομή της Παναγίας Παλατιανής Ιλίου στην Τήνο

Η ενορία της Κοιμήσεως Θεοτόκου Παλατιανής Ιλίου διοργανώνει ημερήσια εκδρομή στην Παναγία της Τήνου, το Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2015.

Προσκύνημα στην Πόλη της Παλατιανής Ιλίου

Με ιδιαίτερη κατάνυξη και θαυμασμό επισκέφθηκε η ενορία της Κοιμήσεως Θεοτόκου Παλατιανής Ιλίου την Κωνσταντινούπολη.

Πανήγυρις της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην Παλατιανή Ιλίου

Πανηγύρισε κι εφέτος ο Ιερός Ναός Κοιμήσεως της Θεοτόκου Παλατιανής Ιλίου.

Γιόρτασε το Παρεκκλήσιο της Αγίας Παρασκευής Ιλίου

Διαβάστε και δείτε φωτογραφίες στον ακόλουθο σύνδεσμο, για την πανήγυρη του παρεκκλησίου της Αγίας Παρασκευής στο Ίλιον.

Πανήγυρις Αγ. Παρασκευής στην Παλατιανή Ιλίου

Την Κυριακή 26 Ιουλίου 2015 πανηγυρίζει το Ιερό Παρεκκλήσιο της Αγίας Παρασκευής, που βρίσκεται στα όρια της ενορίας της Κοιμήσεως Θεοτόκου Παλατιανής Ιλίου.

Αγρυπνία στην Κοίμηση Θεοτόκου Παλατιανής

Αγρυπνία θα τελεστεί στον Ι.Ν. Κοιμήσεως της Θεοτόκου Παλατιανής Ιλίου την Κυριακή 28/6/2015, επί τη μνήμη των Αγίων Πρωτοκορυφαίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου.

Εκδρομή της Παλατιανής στην Κωνστ/πολη

Εκδρομή στην Κωνσταντινούπολη διοργανώνει ο Ι.Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου Παλατιανής Ιλίου, από 25 ως 31 Αυγούστου 2015.

Εικόνες από την προσκυνηματική εκδρομή της Παλατιανής

Μέσα σε ένα πανέμορφο περιβάλλον, στο χωριό Λυχνό, επτά χλμ. δυτικά της Υπάτης Φθιώτιδος, βρίσκεται η ανδρώα κοινοβιακή Ιερά Μονή Κοιμήσεως της Θεοτόκου και Οσίου Αγάθωνος (ή απλά μονή Αγάθωνος), σημαντικό προσκύνημα στις μέρες μας.

Λήξη κατηχητικών συνάξεων Παλατιανής

Δείτε μία ροή φωτογραφιών από την φετινή (2015) γιορτή λήξης των κατηχητικών συνάξεων του Ι.Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου Παλατιανής Ιλίου.

Ο Σεβ. Μητροπολίτης Ιλίου στην Παναγία Παλατιανή

Την Κυριακή του Τυφλού, 17 Ιουνίου 2015, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιλίου κ. Αθηναγόρας λειτούργησε στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Παλατιανής Ιλίου.

Μεγάλη Εβδομάδα και Ανάσταση στην Παλατιανή Ιλίου

Μεγάλη εβδομάδα και Ανάσταση σε ένα βίντεο που ετοίμασαν τα στελέχη του Ι.Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου Παλατιανής Ιλίου!

Γιορτή για την 25η Μαρτίου στην Παλατιανή

Όπως κάθε χρόνο, έτσι κι εφέτος, τα παιδιά των κατηχητικών συνάξεων του Ι.Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου Παλατιανής Ιλίου διοργανώνουν γιορτή για την 25η Μαρτίου.

Σταυροπροσκύνηση στην Παναγία Παλατιανή

Δείτε φωτογραφικά στιγμιότυπα από την Θεία Λειτουργία την Κυριακή της Σταυροπροσκυνήσεως 2015 στον Ι.Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου Παλατιανής Ιλίου.

Εκδρομή της Παναγίας Παλατιανής στον Μαψό Κορινθίας

Δείτε στο παρακάτω άρθρο τα περί της εκδρομής του Ιερού Ναού Παναγίας Παλατιανής Ιλίου στο Ι. Ησυχαστήριο Τιμίου Σταυρού Μαψού Κορινθίας, στις αρχές Φεβρουαρίου 2015:

Θεοφάνεια στην Παλατιανή Ιλίου

Δείτε πως εορτάστηκαν τα Άγια Θεοφάνεια στον Ι.Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου Παλατιανής Ιλίου.

Χριστούγεννα στην Παλατιανή Ιλίου

Δείτε ένα φιλμάκι με φωτογραφίες και βίντεο από τον εορτασμό των Χριστουγέννων στον Ι.Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου Παλατιανής Ιλίου.

Για 2η χρονιά η Θ. Λειτουργία για ΑμεΑ

Σε προσβάσιμο για άτομα με αμαξίδιο ναό έγινε κι εφέτος η Θεία Λειτουργία κατά την παγκόσμια ημέρα ΑμεΑ.

Από την πανήγυρη των Εισοδίων της Θεοτόκου

Δείτε φωτογραφική έκθεση από την πανήγυρη των Εισοδίων της Θεοτόκου στον Ι.Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου Παλατιανής Ιλίου.

Θεία Λειτουργία κατά την παγκόσμια ημέρα ΑμεΑ

Η Ιερά Μητρόπολη Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως και το Νομαρχιακό Σωματείο ΑμεΑ «Τυρταίος» εορτάζουν την παγκόσμια ημέρα ατόμων με αναπηρία.

30η ανάμνηση εγκαινίων του Ι.Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου Ιλίου

Τριάντα χρόνια μετά τον εγκαινιασμό του ναού από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Αττικής κυρό Δωρόθεο.

Πανήγυρις Ι.Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου Παλατιανής

Δείτε το πρόγραμμα της πανηγύρεως.

Μεγάλη Εβδομάδα στην Παλατιανή

Σκηνές από την Μεγάλη Εβδομάδα και την παννυχίδα της Αναστάσεως στον Ι.Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου Παλατιανής Ιλίου.

Συναυλία Βυζαντινής Μουσικής από τη Σχολή Εκκλησιαστικής Μουσικής της Μητροπόλεως

Πασχαλινή συναυλία από τους μαθητές και τους διδάσκοντες στη Σχολή της Μητροπόλεως.

Ακάθιστος ύμνος στην Παλατιανή Ιλίου

Τον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Παλατιανής Ιλίου επισκέφθηκε ο ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιλίου κ. Αθηναγόρας για να χοροστατήσει στην Ακολουθία του Ακαθίστου Ύμνου.

Η 25η Μαρτίου από τα κατηχητικά της Παλατιανής

Δείτε ένα φωτογραφικό άλμπουμ από τη γιορτή των παιδιών των κατηχητικών συνάξεων του Ι.Ν.

Επίσκεψη της «Παλατιανής» στην Ι.Μ. Τιμίου Σταυρού Θηβών

Μετά απο μια κατανυκτικότατη Θεία Λειτουργία των Προηγιασμένων στην Ιερά Μονή Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού στη θέση Με&gamm

Εκδρομή ενορίας Παλατιανής στην Μεσσηνία

Ημερήσια εκδρομή-προσκύνημα διοργάνωσε η ενορία της Παλατιανής Ιλίου στην Καλαμάτα και την Ιερά Μονή Βουλκάνου.

Θεοφάνεια στην Παναγία Παλατιανή

Με την ακρίβεια του τυπικού και με την επιμονή στην παραδοσιακή ψαλτική τέχνη που χαρακτηρίζει τον ναό της Κοιμήσεως Θεοτόκου Παλατιανής Ιλίου έγινε η ακολουθία του Μεγάλου Αγιασμού των Θεοφανείων του 2014.

Χριστουγεννιάτικη γιορτή στην Παλατιανή

Όπως κάθε χρόνο, έτσι κι εφέτος τα παιδιά και οι κατηχητές των συνάξεων της Παναγίας Παλατιανής Ιλίου ετοίμασαν μία γιορτή γεμάτη κέφι και όμορφες εικόνες!

Βίντεο από τη Θεία Λειτουργία για άτομα με αναπηρία

Δείτε το σχετικό άρθρο από την αναγγελία της Θείας Λειτούργιας.

Προβολή ταινίας και εσπερινό τσάι στην Παλατιανή

Την Δ' Κυριακή των Nηστειών, στις 14 Απριλίου 2013 και ώρα 6 μ.μ. θα ψαλεί ο Kατανυκτικός Eσπερινός.

Ενοριακή γιορτή νέων για την 25η Μαρτίου

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 24 Μαρτίου στις 6.30 μ.μ. η γιορτή των κατηχητικών και νεανικών συνάξεων της ενορίας μας.

Εικόνα και ήχος από τη συναυλία της Σχολής Βυζ. Μουσικής

Δείτε το πλήρες βίντεο από τη Χριστουγεννιάτικη συναυλία της Σχολής Βυζαντινής Εκκλησιαστικής

Χριστουγεννιάτικη συναυλία Σχολής Βυζαντινής Εκκλησιαστικής Μουσικής

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η δεύτερη συναυλία της Σχολής Βυζαντινής Εκκλησιαστικής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως Ιλίου.

«Ανατολή ανατολών», συναυλία της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής

Η δεύτερη συναυλία της Σχολής Βυζαντινής Εκκλησιαστικής Μουσικής.

Α' συνάντηση στελεχών γραφείου επί των αιρέσεων

Την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου έλαβε χώρα στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού Κοιμήσεως Θεοτόκου Παλατιανής Ιλίου η Α’ Συνάντηση Στελεχών του Γραφείου επί των Αιρέσεων της Ιεράς Μητροπόλεως Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως.

Στιγμιότυπα από τον εορτασμό των Εισοδίων στην Παλατιανή

Δείτε στιγμιότυπα από τον εορτασμό των Εισοδίων της Θεοτόκου στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Παλατιανής στο Ίλιον.

Ιερό προσκύνημα λειψάνων Αγίων Ραφαήλ, Νικολάου και Ειρήνης στην Παλατιανή

Με λαμπρότητα και κατάνυξη η ενορία της Κοιμήσεως της Θεοτόκου (Παλατιανής) στο Ίλιον υποδέχτηκε τα ιερά λείψανα των νεοφανών αγίων Ραφαήλ, Νικολάου και Ειρήνης από την Θέρμη της Λέσβου.

Συναυλία Σχολής Βυζαντινής Εκκλησιαστικής Μουσικής 2012

Η Σχολή Βυζαντινής Εκκλησιαστικής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως πραγματοποίησε συναυλία στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Παλατιανής Ιλίου, την Παρασκευή 6 Απριλίου 2012.