Αγίου Παντελεήμονα Κρυονερίου

Πληροφορίες για το ναό
 

Διεύθυνση/θέση:

Παραδείσου 2
14568 Κρυονέρι


Εφημέριος:

Αρχιμανδρίτης Τιμόθεος Αναγνωστάκης (προϊστάμενος)
Πρωτοπρεσβύτερος Πέτρος Θεοδοσίου
 

Τηλέφωνο:

210 81 61 311

 

Τηλεομοιότυπο (Fax):

210 81 61 572
 

Φωτογραφίες Ιερού Ναού Αγίου Παντελεήμονα, Κρυονερίου.

https://photos.app.goo.gl/W7Mb6TZNCKwabuBH6

Javascript is required to view this map.

Τελευταία Νέα

Η αρχιερατική Θεία Λειτουργία στο Κρυονέρι

Με μεγαλοπρέπεια εορτάστηκε η μνήμη του Αγίου Παντελεήμονα του ιαματικού στον ομώνυμο περικαλλή Ιερό Ναό στο Κρυονέρι, στις 27/7/2019.

Γ' Χαιρετισμοί στον Αγ. Παντελεήμονα Κρυονερίου

Στον περικαλλή ναό του Αγίου Παντελεήμονος Κρυονερίου, χοροστάτησε στην ακολουθία της Γ’ στάσης των Χαιρετισμών προς την Παναγία, ο Μητροπολίτης Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως κ. Αθηναγόρας.

Κύκλος ομιλιών στο Κρυονέρι

Με επιτυχία και μεγάλη προσέλευση πιστών επιτεύχθηκε ο Α' κύκλο ομιλιών της ενορίας Αγίου Παντελεήμονος Κρυονερίου με θέμα: «Η ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ», ομιλούντος του Πανοσιολογιωτάτου Αρχιμανδρίτου πατρός Ιωαννικίου Γιαννόπουλου.

Η πανήγυρις του Κρυονερίου

Την ημέρα της μνήμης του πολιούχου του Κρυονερίου, ο Μητροπολίτης Ιλίου κ. Αθηναγόρας προεξήρχε της Θείας Λειτουργίας στον Ιερό Ναό Αγίου Παντελεήμονα Κρυονερίου.

Μνήμη Αγ. Παντελεήμονος στο Κρυονέρι

Στον περικαλλή ναό του Αγίου Παντελεήμονος Κρυονερίου ιερούργησε ο Μητροπολίτης Ιλίου κ. Αθηναγόρας τιμώντας την μνήμη του αθλοφόρου και ιαματικού αγίου της Εκκλησίας μας.

Πανήγυρις Αγ. Παντελεήμονος Κρυονερίου

Πανηγυρίζει ο Ιερός ενοριακός Ναός Αγ. Παντελεήμονος Κρυονερίου, το διήμερο 26 και 27 Ιουλίου 2017, σύμφωνα με το ακόλουθο πρόγραμμα:

Με τιμές εορτάστηκε ο προστάτης του Κρυονερίου

Τη μνήμη του Αγίου Παντελεήμονος πανηγύρισαν οι κάτοικοι και οι επισκέπτες του Κρυονερίου, με κάθε τιμή και επισημότητα.