Αγίων Μυροφόρων και Νικόδημου Αγίων Αναργύρων

Πληροφορίες για το ναό
 

Διεύθυνση/θέση:

Κωνσταντινουπόλεως & Αναλήψεως 1
13562 Άγ. Ανάργ.

 

Εφημέριος:

Oικονόμος Κωνσταντίνος Λαμπρόπουλος (προϊστάμενος - πρόεδρος φιλοπτώχου)
 

Τηλέφωνο:

210 23 85 901

 

Τηλεομοιότυπο (Fax):

210 23 85 901

 

Ιστοσελίδα ναού:

http://www.inamyroforon.gr

Javascript is required to view this map.

Τελευταία Νέα

Ευχέλαιο και Παράκληση στον Αγ. Φανούριο στην ενορία Μυροφόρων

Την Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2020, στις 18:00, στον Ι.Ν. Αγ. Μυροφόρων και Νικοδήμου θα τελεστεί η ακολουθία του Ιερού Ευχελαίου και η Παράκληση στον Άγιο Φανούριο.

Έναρξη κατηχητικών συνάξεων ενορίας Μυροφόρων

Την Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2020, στις 11:00, στο Πνευματικό Κέντρο του Ι.Ν. Αγίων Μυροφόρων και Νικοδήμου, θα ξεκινήσουν οι κατηχητικές συνάξεις της ενορίας.

Αγρυπνία Αγίου Αρέθα στην ενορία Μυροφόρων

Ιερά αγρυπνία θα τελεστεί στον Ιερό Ναό Αγίων Μυροφόρων και Νικοδήμου επί τη μνήμη του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Αρέθα.

Πρόγραμμα ακολουθιών Οκτωβρίου 2020 ενορίας Αγ. Μυροφόρων και Νικοδήμου

Δείτε το πρόγραμμα ακολουθιών του μηνός Οκτωβρίου 2020 στον Ιερό Ναό Αγίων Μυροφόρων και Νικοδήμου Αγίων Αναργύρων.

Πρόγραμμα ακολουθιών Σεπτεμβρίου 2020 ενορίας Αγ. Μυροφόρων και Νικοδήμου

Δείτε το πρόγραμμα ακολουθιών του μηνός Σεπτεμβρίου 2020 στον Ιερό Ναό Αγίων Μυροφόρων και Νικοδήμου Αγίων Αναργύρων.

Πανήγυρις της Αναλήψεως στην ενορία των Μυροφόρων

Την δεύτερη πανήγυρη του Ιερού Ναού Αγίων Μυροφόρων γυναικών και Νικοδήμου τίμησαν οι πιστοί της ενορίας.

Πανήγυρις Αναλήψεως στον Ι.Ν. Αγ. Μυροφόρων

Η ενορία των Αγίων Μυροφόρων και Νικοδήμου πανηγυρίζει την δεσποτική εορτή της Αναλήψεως του Κυρίου, στις 27 και 28 Μαΐου 2020.

Αγρυπνία αποδόσεως του Πάσχα στον Ι.Ν. Αγ. Μυροφόρων

Την Τρίτη 26 Μαΐου 2020, στις 9 μ.μ., θα τελεστεί Ιερά Αγρυπνία Αποδόσεως του Πάσχα, στον Ι.Ν. Αγ. Μυροφόρων και Νικοδήμου Αγίων Αναργύρων.

Εθελοντική αιμοδοσία στον Ι.Ν. Αγ. Μυροφόρων

Εθελοντική αιμοδοσία αγάπης και ενίσχυσης θα πραγματοποιηθεί στον Ι.Ν. Αγίων Μυροφόρων και Νικοδήμου, την Κυριακή των Βαΐων, 12 Απριλίου 2020, από 10 π.μ. ως 1 μ.μ., στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού.

Κάλαντα και ευχές στην Μητρόπολη Ιλίου

Νεανικές φωνές με τρίγωνα και μουσικά όργανα έψαλλαν τα κάλαντα των ημερών, στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ιλίου κ. Αθηναγόρα, στα γραφεία της Μητροπόλεως στο Καματερό.

Η χριστουγεννιάτικη γιορτή στον ναό των Μυροφόρων

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε για άλλη μια χρονιά η χριστουγεννιάτικη εκδήλωση των κατηχητικών συνάξεων του Ι.Ν. Αγίων Μυροφόρων & Νικοδήμου Αγ. Αναργύρων.

Έναρξη κατηχητικών συνάξεων Αγ. Μυροφόρων

Την Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2019 στις 17:30 θα πραγματοποιηθεί η έναρξη των κατηχητικών συνάξεων του Ιερού Ναού Αγίων Μυροφόρων και Νικοδήμου.

Εθελοντική αιμοδοσία στον Ι.Ν. Αγ. Μυροφόρων

Ενισχύουμε την ενοριακή τράπεζα αίματος του Ι.Ν. Αγίων Μυροφόρων και Νικοδήμου, στην εθελοντική αιμοδοσία αγάπης και προσφοράς, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2019, από 9 π.μ. ως 1 μ.μ., στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού.

Αγρυπνία Απόδοσης του Πάσχα στον Ι.Ν. Αγ. Μυροφόρων

Ιερά Αγρυπνία επί τη εορτή της Αποδόσεως του Πάσχα θα τελεσθεί στον Ι.Ν. Αγ. Μυροφόρων και Νικοδήμου, την Τρίτη 4 Ιουνίου 2019, στις 9μ.μ.

Πανήγυρις Αναλήψεως στον Ι.Ν. Αγ. Μυροφόρων

Ο Ιερός Ναός Αγίων Μυροφόρων και Νικοδήμου του Δήμου Αγίων Αναργύρων πανηγυρίζει την εορτή της Αναλήψεως του Κυρίου, σύμφωνα με το ακόλουθο πρόγραμμα:

Αναστάσιμη πανήγυρις Αγίων Μυροφόρων

Με ιδιαίτερη κατάνυξη και συμμετοχή πλήθους πιστών εορτάστηκε και φέτος η μνήμη των Αγίων Μυροφόρων Γυναικών και Νικοδήμου στον ομώνυμο Ιερό Ναό Δήμου Αγ. Αναργύρων της Ιεράς Μητροπόλεως Ιλίου.

Πανήγυρις Ι.Ν. Αγίων Μυροφόρων και Νικοδήμου

Ο Ι.Ν. Αγίων Μυροφόρων και Νικοδήμου εορτάζει την πανήγυρή του το Σαββατοκύριακο 11 και 12 Μαΐου 2019.

Πρόγραμμα ακολουθιών Μ. Εβδομάδας στον Ι.Ν. Αγ. Μυροφόρων

Δείτε το πρόγραμμα ακολουθιών του Ι.Ν. Αγίων Μυροφόρων και Νικοδήμου για τη Μεγάλη Εβδομάδα 2019.

Κατανυκτική χριστουγεννιάτικη συναυλία στις Μυροφόρες

Σε κλίμα απόλυτης κατάνυξης πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2018 χριστουγεννιάτικη συναυλία με βυζαντινούς ύμνους και παραδοσιακά κάλαντα στον Ιερό Ναό Αγίων Μυροφόρων & Νικοδήμου Δήμου Αγ. Αναργύρων.

Η χριστουγεννιάτικη γιορτή στην ενορία των Μυροφόρων

Την Κυριακή 16-12-2018 έλαβε χώρα στο Ιερό Ναό Αγίων Μυροφόρων & Νικοδήμου η χριστουγεννιάτικη εορτή των Κατηχητικών Συνάξεων.

Χριστουγεννιάτικη μουσική εκδήλωση

Ύμνους και κάλαντα από την ελληνορθόδοξη παράδοση θα περιλαμβάνει η χριστουγεννιάτικη μουσική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στον Ι.Ν. Αγίων Μυροφόρων και Νικοδήμου, Δήμου Αγ. Αναργύρων.

Αγρυπνία Αγ. Αναστασίας Φαρμακολύτριας στον Ι.Ν. Μυροφόρων

Ιερά αγρυπνία επί τη μνήμη της Αγίας Αναστασίας της Φαρμακολυτρίας θα τελεστεί στον Ιερό Ναό Αγίων Μυροφόρων και Νικοδήμου, του Δήμου Αγίων Αναργύρων.

Έναρξη κατηχητικών συνάξεων Αγ.Μυροφόρων

Την Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2018 και ώρα 5 το απόγευμα θα γίνει ο αγιασμός και η έναρξη των κατηχητικών συνάξεων της ενορίας των Αγίων Μυροφόρων και Αγ. Νικοδήμου, του Δήμου Αγ. Αναργύρων.

Αγρυπνία Ευαγγ. Λουκά στον Ι.Ν. Μυροφόρων

Ιερά αγρυπνία θα τελεστεί στον Ι.Ν. Αγίων Μυροφόρων και Νικοδήμου Δήμου Αγ. Αναργύρων, την Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2018, στις 20:30.

Αγρυπνία Αγ. Ευσταθίου στον Ι.Ν. Αγ. Μυροφόρων

Ιερά Αγρυπνία θα τελεστεί επί τη μνήμη του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Ευσταθίου θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2018, στις 9 μ.μ., στον Ι.Ν. Αγίων Μυροφόρων και Νικοδήμου, του Δήμου Αγίων Αναργύρων.

Αιμοδοσία στον Ι.Ν. Αγ. Μυροφόρων

Την Κυριακή 10 Ιουνίου 2018, στο Πνευματικό Κέντρο του Ι.Ν. Αγίων Μυροφόρων και Νικοδήμου Δήμου Αγίων Αναργύρων, θα πραγματοποιηθεί η 15η εθελοντική αιμοδοσία, για την ενίσχυση της ενοριακής τράπεζας αίματος.

Εορτάστηκε η Ανάληψη στον Ι.Ν. Αγ. Μυροφόρων

Με ιδιαίτερη κατάνυξη πραγματοποιήθηκε και φέτος το διήμερο 16-17 Μαΐου η πανήγυρις της Αναλήψεως του Κυρίου στον Ι.Ν. Αγίων Μυροφόρων και Νικοδήμου.

Πανήγυρις Αναλήψεως στον Ι.Ν. Αγ. Μυροφόρων

Η ενορία των Αγίων Μυροφόρων και Νικοδήμου του Δήμου Αγίων Αναργύρων πανηγυρίζει την εορτή της Αναλήψεως του Κυρίου.

Πανήγυρις Αγίων Μυροφόρων και Νικοδήμου

Ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως κ. Αθηναγόρου τελέστηκε η πανήγυρις του Ιερού Ναού Αγίων Μυροφόρων γυναικών και Αγίου Νικοδήμου.

Πανήγυρις Αγ. Μυροφόρων και Νικοδήμου

Ο Ιερός Ναός Αγίων Μυροφόρων και Νικοδήμου στην περιοχή των Αγίων Αναργύρων πανηγυρίζει τη δεύτερη Κυριακή μετά το Πάσχα, σύμφωνα με το ακόλουθο πρόγραμμα:

Μεγάλη Παρασκευή στις Μυροφόρες

Πλήθος κόσμου σχημάτισε τη λιτανευτική πομπή του Επιταφίου στον Ι.Ν. Αγίων Μυροφόρων και Νικοδήμου, τη Μεγάλη Παρασκευή του 2018.

Δράση για την πρόληψη του γυναικολογικού καρκίνου στους Αγ. Αναργύρους

Ο Δήμος Αγίων Αναργύρων-Καματερού, σε συνεργασία με τη μονάδα υγείας του ΠΕΔΥ Αγ. Αναργύρων, διοργανώνει δράση για την πρόληψη του καρκίνου του τραχήλου της μήτρας με τη λήψη Τεστ ΠΑΠ από κλιμάκιο με μαίες και Γυναικολόγο.

Εθελοντική αιμοδοσία στην ενορία Μυροφόρων

Εθελοντική αιμοδοσία με σκοπό την ενίσχυση της ενοριακής τράπεζας αίματος διοργανώνει η ενορία των Αγίων Μυροφόρων και Νικοδήμου του Δήμου Αγίων Αναργύρων.

Πανήγυρις Αναλήψεως στον Ι.Ν. Αγ. Μυροφόρων

Ο Ιερός Ναός Αγ. Μυροφόρων και Νικοδήμου του Δήμου Αγίων Αναργύρων πανηγυρίζει την εορτή της Αναλήψεως του Κυρίου σύμφωνα με το εξής πρόγραμμα:

Πανήγυρις Αγ. Μυροφόρων και Νικοδήμου

Με ιδιαίτερη κατάνυξη και λαμπρότητα εόρτασε ο Ι.Ν. Αγίων Μυροφόρων και Νικοδήμου Δήμου Αγ. Αναργύρων.

Πανήγυρις Αγ. Μυροφόρων και Νικοδήμου

Πανηγυρίζει ο Ιερός Ναός Αγίων Μυροφόρων γυναικών και του νυχτερινού μαθητού Νικοδήμου, στους Αγίους Αναργύρους Αττικής.

Μεγάλη Παρασκευή στις Μυροφόρες Αγίων Αναργύρων

Στον Ι. Ν. Αγίων Μυροφόρων και Νικοδήμου Αγίων Αναργύρων χοροστάτησε ο Μητροπολίτης Ηλιουπόλεως (Αιγύπτου) κ. Θεόδωρος.

Αιμοδοσία στον Ι.Ν. Αγ. Μυροφόρων Αγ. Αναργύρων

Με σκοπό την ενίσχυση της ενοριακής τράπεζας αίματος του Ι.Ν. Αγίων Μυροφόρων και Νικοδήμου, στην Ανάκασα του Δήμου Αγίων Αναργύρων, διοργανώνεται εθελοντική αιμοδοσία.

Αιμοδοσία στον Ι.Ν. Αγ. Μυροφόρων Ανάκασας

Αιμοδοσία θα διεξαχθεί στο πνευματικό κέντρο του Ι.Ν. Αγ. Μυροφόρων και Νικοδήμου στους Αγ. Αναργύρους (περιοχή Ανάκασα).

Μαθήματα Βυζαντινής Μουσικής στην ενορία των Μυροφόρων

Τα μαθήματα ξεκινούν στις 10 Οκτωβρίου 2016.

Πανηγύρισε η ενορία των Μυροφόρων

Mε βυζαντίνη μεγαλοπρέπεια και πλήθος πιστών εορτάσθηκε και φέτος η μνήμη των Αγίων Μυροφόρων και Νικοδήμου, στον ομώνυμο Ιερό Ναό της Ιεράς Μητροπόλεως Ιλίου, στην περιοχή των Αγίων Αναργύρων.

Το Πάσχα στον Ι.Ν. Αγ. Μυροφόρων και Νικοδήμου στην Ανάκασα

Δείτε φωτογραφίες από την «πρώτη Ανάσταση» με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ηλιουπόλεως Αιγύπτου κ. Θεόδωρο, αλλά και από την Μεγάλη Παρασκευή και την Ανάσταση, όπως τελέστηκαν στον Ιερό Ναό Αγίων Μυροφόρων και Αγίου Νικοδήμου στην περιοχή Ανάκασα του Δήμου Αγίων Αναργύρων.

Πανήγυρις Μυροφόρων και Αγίου Νικοδήμου

Πανηγυρίζει ο Ι.Ν. Αγ. Μυροφόρων και Αγίου Νικοδήμου το Σαββατοκύριακο 14 και 15 Μαΐου 2016, σύμφωνα με το παραπάνω πρόγραμμα.

Φωτογραφικές στιγμές από τη γιορτή στις «Μυροφόρες»

Δείτε στιγμιότυπα από τη Χριστουγεννιάτικη γιορτή που διοργάνωσαν τα παιδιά των κατηχητικών συνάξεων του Ι.Ν. Αγ. Μυροφόρων και Νικοδήμου, δήμου Αγίων Αναργύρων.

Από την πανήγυρη των Αγ. Μυροφόρων και Νικοδήμου

Με βυζαντινή μεγαλοπρέπεια και κατάνυξη εορτάσθηκε η σύναξις των Αγ. Μυροφόρων Γυναικών και του Αγίου Νικοδήμου στον Ι.Ν. Αγίων Μυροφόρων και Νικοδήμου του Δήμου Αγ. Αναργύρων.

Πανήγυρις Ι.Ν. Αγ. Μυροφόρων και Νικοδήμου

Το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του Ι.Ν. Αγίων Μυροφόρων και Νικοδήμου σας προσκαλεί να τιμήσετε δια της παρουσίας σας και συμπροσευχής σας τις λατρευτικές εκδηλώσεις επί τη εορτή των Αγίων Μυροφόρων και Νικοδήμου, σύμφωνα με το ακόλουθο πρόγραμμα:

Θεία Λειτουργία των Προηγιασμένων στην Ανάκασα

Στον Ι.Ν. Αγ. Μυροφόρων και Νικοδήμου τέλεσε την Θ. Λειτουργία των Προηγιασμένων ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιλίου κ. Αθηναγόρας.

Εορτασμός της Αναλήψεως στις Μυροφόρες

Με λαμπρότητα εορτάστηκε η μεγάλη ημέρα της Αναλήψεως στον Ι.Ν. Αγ. Μυροφόρων και Νικοδήμου στους Αγίους Αναργύρους.

Πανήγυρις Ι.Ν. Αγ. Μυροφόρων και Νικοδήμου

Δείτε φωτογραφίες από τις πανηγυρικές ακολουθίες στη μνήμη των Αγ. Μυροφόρων και του Αγ. Νικοδήμου, στον ομώνυμο ναό της περιοχής των Αγ. Αναργύρων.

Η Μ. Εβδομάδα στον Ναό των Αγ. Μυροφόρων και Νικοδήμου

Φωτογραφίες και βίντεο από την Μεγάλη Εβδομάδα στον Ι.Ν. Αγ. Μυροφόρων και Νικοδήμου, στην Ανάκασα Αγίων Αναργύρων.

Πανήγυρις Αγίων Μυροφόρων

Με την παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ιλίου κ. Αθηναγόρα τελέστηκαν και εφέτος οι πανηγυρισμοί του Ι. Ν. Αγίων Μυροφόρων και Νικοδήμου στους Αγίους Αναργύρους.

Μεγάλη εβδομάδα στο ναό Αγίων Μυροφόρων

Φωτογραφίες από τις ακολουθίες των Παθών και του Επιταφίου από την ενορία μας.

Πρώτη σύναξη κατηχητών Ιεράς Μητροπόλεως Ιλίου για το έτος 2012-2013

  Έγινε η πρώτη σύναξη κατηχητών-κατηχητριών της Ιεράς Μητροπόλεως Ιλίου για το έτος 2012-2013.